Jeg ser du har gitt gode karakterer til Umberto Eco. Jeg tipper du trygt kan lese flere av ham; Baudolino, Dronning Ioanna.. og Øya fra dagen før eksempelvis.

Angående bøker som er seriøse og med snert og humor, så tror jeg disse kan passe:
Barton - Yves Gundrons nedtegnelser
Breivega - Lutheri! Magister Kristofers memoarer
Langeland - Francis Meyers lidenskap
Enerstvedt - Norsk suppe
Høeg - De få utvalgte

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

"Lutheri! Magister Kristofers memoarer" er fullført. Tematisk interessant, jeg var ikke klar over at reformasjonen i Norge gikk så brutalt for seg. Men jeg synes nok boken var tung å komme igjennom, at den manglet det drivet som temaet la opp til. Og "snert og humor" - det gikk meg hus forbi :-))) Er likevel glad jeg leste boken, lærte mye.

Takk igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var det flere forslag som tiltalte meg.

Ecos "Øya fra dagen før" har jeg faktisk ulest i hyllene.
"Yves Gundrons nedtegnelser" og "Lutheri!" er bestilt på biblioteket.
Veldig artig med bøker jeg ikke har hørt om før. Hjertens takk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig! Og veldig artig at de pirret leselysten! :)

Jeg la merke til at du også hadde en del Bringsværd i samlingen. "Samtaler med hund" er også verdt å lese, hvis du ikke har det allerede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin