Nå er lånt enda flere fra skal leselisten. Jeg har denne uken drevet å lest i Bakerns datter av Sarah Mccoy, eller jeg begynte vel forrige uke, men har fortsatt denne uken i samme bok, litt mer enn 100 sider igjen tror jeg. Så langt helt ok bok. Jeg leser som vanlig flere på engang. Jeg leser også særlig sensitivt av Elaine Aron og Dash & Lilys book of dares av Rachel Cohn & David Levithan.

Pleier du å lese flere samtidig eller bare en omgang?

Hva leser du denne helgen?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg begynte på "Den andre" av Kristin Solberg. Jeg husker jeg begynte på "Gjennom de renes land" en gang og ikke fullførte. Jeg syns språket hennes til tider er litt kronglete å lese, og i "De andre" vet jeg ikke helt om jeg likte at hovedpersonen, altså Aisha Kausar, omtales i "du"-form. Men jeg vendte meg etterhvert til dette, og så gjorde jeg også som jeg hadde gjort med Aasne Seierstads "Afghanerne", nemlig å lese "Slik ble boken til"-avsnittet først. Da syns jeg at jeg kom inn i det på en annen måte og jeg fortsatte å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende, du håper du har en god uke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg vært på meråpent og levert Alle de vakre hestene og lånt en bok av forfatteren jeg fikk tips om av søsteren min i går…Celeste Ng. Artig er det at hun skriver om et sted hvor min fetter med fam. bor, nemmelig i Shaker hights i Cleveland/Ohio. Den jeg har lånt er hennes debut «Alt jeg ikke sa». Så den sniker seg nå foran en jeg så vidt begynte på i går kveld «Hvilken knallert med forkrommet styre innerst i gården» av George Perec. Episk fortelling på prosa.
Ha en god og fin søndag.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så koselig med med mer åpent. Så gøy, håper du hadde en fin helg og har god start på uken :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser også alltid flere bøker på en gang.

Ikke blitt så mye lesing i det siste, så jeg holder fortsatt på med flere av bøkene fra forrige innlegg i helgetråden.

Men jeg begynte på lydboken Love Marriage av Monica Ali i går og skal begynne på Baudolino av Umberto Eco i dag. Sistnevnte har jeg hatt i årevis, og har jo som mål å slanke skal lese-lista :-)

Ønsker alle en god januarhelg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er greit å lese flere da har man variasjon synes jeg. Ja et mål for meg er også å slanke leselisten, håper du får en god lesing og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per LundKirsten LundKaramasov11Synnøve H HoelPiippokattaHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaske