Jeg fikk lest litt mer enn gjennomsnittet, endte på 401 bøker. Men følte 2022 var et år med mye middelmådige eller lite nyskapende bøker. Hvilken bok som er en favoritt er fryktelig vanskelig å plukke ut.
Hva var din favorittbok fra 2022??

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg endte på 59 leste bøker i 2022. Leste 111 året før, men er likevel fornøyd. Jeg har
nok en 8-9 bøker som topper fjoråret, men skal jeg velge meg 1, så er det Lars Elling sin debut Fyrstene av Finntjern.
Jeg setter meg aldri veldig høye mål for året, men tenker alltid at jeg ønsker å lese minst 50. Jeg er med i flere ulike lesesirkler både her og på bookstagram. Det gjør at jeg ofte leser bøker jeg kanskje ikke hadde tenkt på selv. Heter @jordmorhanneleser på ig om noen vil følge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bokåret har vært veldig bra.

Jeg har lest til sammen 62 bøker, og det var mer enn jeg trodde jeg kom til å lese. Jeg følger et par leseutfordringer på nett for å ha en form for plan, og for å utvide horisonten. Det har blant annet gjort at jeg har lest 8 av bøkene på "1001 bøker"-lista dette året.

Det har vært forfattere fra Norge, Sverige, Danmark, Italia, Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Kypros, Hellas, USA, Russland, Japan, India, Argentina, Nigeria.

Det har vært romaner, noveller, krim, dikt, non-fiction, bøker på italiensk, barnebøker, grøssere, historisk litteratur, biografisk litteratur, horror, magisk-realistisk.

Så - veldig variert :)

Har nok ikke en spesiell bok som utmerker seg som en absolutt favoritt i 2022. Jeg har lest mye bra krim, flere med terningkast 6 - se boklista mi for detaljer. Linn Skåber - Til ungdommen, var en nydelig bok. Chimamanda Ngozi Adichie - Brev til en nybakt forelder, bør absolutt leses av alle! Agota Kristof - Tvillingenes dagbok, var en fantastisk bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

60 bøker, mot 100 året før. Det er inkludert lydbøker og kortere barnebøker. Vil kanskje trekke fram "På gjengrodde stier" på lydbok, Anders Hegers Egner-biografi av lengre bøker, og barnebøkene til Kari Vinje som personlige favoritter i fjor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus