«De kaller meg ulven» av Zeshan Shakar.

Den navnløse hovedpersonen vokser opp i Oslo med norsk mor og pakistansk far. Mora har en datter fra før, som flytter til faren grunnet hetsen hun blir utsatt for. Å mikse to kulturer er ikke enkelt, noe hovedpersonen stadig føler på. Han er for mørk til å være ekte nordmann, og for lys til å være pakistansk. At faren aldri lærte ham urdu, er heller ikke bra. Faren forsvarer seg med at han hadde en jobb å passe.
Som voksen, har han selv funnet kjærligheten og blitt far. Foreldrene er skilt. Moren har flyttet tilbake til Finnmark, og faren har kjøpt enveisbillett til Pakistan.

Lettlest og nok en god og interessant bok fra forfatteren. Boka fikk nettopp Bokhandlerprisen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Eivind  VaksvikJarmo LarsenEsoxLuciussveinHilde Merete GjessingSissel ElisabethReadninggirl30Mangosaft45FriskusenSynnøve H HoelConnieGeoffreyHarald KAnne Berit GrønbechIreneleserAlice NordliLeseaaseElisabeth SveeJenny Dahl BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLailaKjersti SLibris50Akima MontgomeryTorill RevheimIngeborg GMaikenIdaHelge-Mikal HartvedtAstrid PedersenHildeE .Marit HøvdeAnita S.AliceInsaneBeritBRisRosOgKlagingKaren RamsvikLillian WhitingTheaIngunn S