Da er vi ikke mye igjen av året egentlig igjen. Og det begynner å bli temmelig kaldt ute også i hvert fall. Jeg leser for øyeblikket Marley av John Groghan som jeg synes er nokså så søt og lett historie å lese i høstmørke.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Hører Landstrykere på lydbok mens jeg går tur i høstmørket. Fantastisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hørtes veldig fin ut med tur og lydbok, god kombinasjon. ønsker deg en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Du er så lys av Tore Renberg. Ble bergtatt allerede på første side!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjekt med en god bok som tar en med, ønsker deg god lesning og god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er akkurat ferdig med Kulen som bommet av Osman. Helt grei, føyer seg fint inn i samme handlingsløp som de forrige. Grei kosekrim

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Greit med en kosekrim, Osman har lest de to først fra, tre kommer nok etter hvert for min del, håper du har en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Odda har hatt en landslagskeeper i Håkon Opdal. I høst ga han ut ei bok hvor han forteller om sitt virke mellom stengene og utfordringene keeperne generelt har. Har kommet snart halvveis i boka og er imponert over kvaliteten på skrivingen! I tillegg har han skrevet en hilsen til undertegnede. Jeg er fotballdommer og i Opdals ungdom var jeg kampleder i enkelte kamper. I helga er boka med som reiselektyre når jeg tar bussen tur-retur Sogndal.

God helg, hele gjengen :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kult med landskeeper, gratulasjoner sendes :). Kjekt med skriving. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest ut Kniven i ilden av Ingeborg Arvola, som jeg var veldig begeistret for, og er nå klar for å begynne på Fiskehuset av Stein Torleif Bjella, - en tynn liten bok som har fått veldig god omtale, så den gleder jeg meg til!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjekt med god begeistering, og kjekt med en ny bok med god omtale:) god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

moiraReadninggirl30VannflaskeKaren PatriciaLeseaaseelmeCarine OlsrødEirik RøkkumDaffy EnglundAnne Berit GrønbechElisabeth SveeHanne Kvernmo RyegretemorHarald KAnniken RøilSynnøve H HoelDolly DuckWilliam BillisonGro-Anita RoenTone Maria JonassenVidar RingstrømIngunn SIngeborg GCamillaCathrine PedersenAlice NordliMarit MogstadIdaAnitaLars MæhlumKathrineHeidisiljehusmorKaren RamsvikJoakimBookiacFrisk NordvestWenche VargasRune U. FurbergRisRosOgKlaging