Bok 34 i dystopisk lesesirkel er klar! Vi leser den i oktober 2022, og ut i november om vi trenger tiden.

Velkommen med på felles lesing og diskusjon! Det er ingen påmelding,du er velkommen til å bli med om du vil.
Lurer du på hva vi har lest hittil? Se nettsiden for oversikt: https://dystopisklesesirkel.wordpress.com/

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er visst den første til å kommentete. Jeg rekker ikke å bli ferdig med boken. Jeg er litt over halvveis, og har ikke lest bøkene før denne.

Inntrykket mitt er at det er en god bok. Skildringene av Svalbard er sånn at jeg ser livet og landskapet for meg. Jeg liker at frølageret nesten er en helligdom. Det er spennende å komme innpå hovedpersonene og lære hva som driver dem. Jeg kunne sikkert fått mye ut av dem om jeg kjørte på, men jeg kommer ikke til å gjøre det nå. Hva med dere andre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et par mnd siden jeg leste den! Leste den på noen få kvelder. Jeg har valgt å ikke kommentere her før dere ble ferdige. Men tenker dere at denne utgår som diskusjon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kommer ikke til å lese den ferdig, men blir gjerne med på en prat likevel 😊

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det passer egentlig fint, for jeg har ikke fått lest den ennå. Det vil si, jeg har så vidt begynt å lese den nå. Vi kan jo bare skrive her ettersom vi leser, uansett om det tar litt tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA Bais