Høsten er i full gang med regn, ned falte blader og mye lesning og mye nye bøker som kommer ut. I denne uken har jeg lest ferdig Ali Smith høst bok i kvartetten hun har skrevet om det, må si alt jeg i alt liker jeg veldig godt denne kvartetten, den er komplisert, aktuell og tar også opp mye politiske spørsmål i Storbritannia. Denne helgen leser jeg en bok som heter HR. Penumbras døgnåpne bokhandel av Robin Sloan, så langt liker den veldig godt.

Hva leser du denne helgen?
Ønsker alle en fin helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Denne helgen begynte jeg på "Grenseløs",av Jørn Lier Horst. Dette er spennende, Lier horst er absolutt en favorittforfatter....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennede, håper du har hatt en fin uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal lese ut Damon Galgut «Løftet» i dag. I går var jeg innom bibben for å låne neste bok på lista, en av Dorthe Nors men den var utlånt noen timer før meg! Siden jeg driver og slanker skal-leselisten min ble det ikke aktuelt å låne en annen av henne så da ble det lokalhistorie istedenfor «byen som slutte å plystre, oppvekstminner fra Fredrikstad på 50 og 60- tallet",her har bla. Gerd Brantenberg og Thore Hansen bidratt.
Kos dere med denne siste søndagen i september. Her i byen er det nydelig høstvær så det blir å lese ute!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Koselig med slanking av leselisten, hørtes ut som en veldig god plan. Håper du har og hatt en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser første bind i slektsromanen til Edvard Hoem. Slåttekar i himmelen. Begynte tidligere denne uken, syntes kanskje den var litt flat, men i går kveld tok det virkelig av, så jeg tenker at jeg skal fullføre den i dag. Må bare forsøke å klemme den inn mellom 4 timers kjøretur og et middagsselskap! Gleder meg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med slektsroman, håper du hadde en fin kjøretur og middagsselskap :)og god søndag til deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne uka, og helgen, leser jeg Leoparden, av Giuseppe Tomasi di Lampedusa og Kniven i ilden, av Ingeborg Arvola.

Leoparden er en bok som beskrives veldig godt under terningkast på bokens side her på bokelskere.

Kniven i ilden tror jeg at jeg skrev om i en tidligere helgetråd. Det er en roman om finsk innvandring på Varangerhalvøya. Jeg er nesten halvveis. Den er lettlest og interessant.

Det har blitt litt mindre lesing på ferie denne uka, men nå er jeg i gang igjen. Ønsker alle en fortsatt fin helg, og en god uke.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennende, kjekt med noe lettlest og godt. Håper du får en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går sakte fremover med boka om Axel Jensen. Denne boka har blitt "reiselektyre" ettersom jeg har den med når jeg skal dømme fotballkamper. Vente på ferje, reise tidlig til kamper uten ferje. Ved sengetid er det ei annen bok som leses, nemlig Løpe Ulv av Kerstin Ekman. Ganske ny fra denne kjente forfatteren. Vi er på bygda i Sverige, og hun skriver poetisk om livet der, med fokus på jakt generelt, og ulv spesielt. Det vil si, jeg er kun noenogførti sider av gårde, så det blir interessant å se vinklingen framover.

God helg! God uke! Med boken i hånd!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg synes det er herlig å bare lese en bok lenge og holde på å lese litt her og der, det gir ofte gode lese opplevelser eller sakte leseopplevelser og en kan reflektere over teksten og vurdere hva en tenker om den saktere. Løpe Ulv har jeg hørt mye godt om. Håper du får en god helg og god uke til deg også :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Får fortsatt ikke lest noe særlig, så forsetter stort sett med bøkene fra forrige helg.

Men på øret har jeg startet på en bok i dag som er på langlisten til årets The National Book Award for Translated Literature, nemlig novellesamlingen Seasons of Purgatory av iranske Shahriar Mandanipour.

Ønsker alle en fin, høstlig helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fint med lydbok, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R