Jeg leser en del bøker som det er fortsettelse på, som Sebastian Bergman av Hiorth og Rosenfeld , Harry Hole i bøkene til Jo Nesbø.
Altså blir man kjent med hovedpersonene i bøkene. Hva med dere, når dere leser 2-3 bøker og det kanskje går ett til to år før neste bok kommer ut, må dere skumlese siste bok, for å huske , hva skjedde i forrige bok? Nå får jeg liksom ikke begynt på neste bok i en serie , fordi det er så lenge siden jeg leste forrige bok og jeg er redd for å ha glemt viktige detaljer, altså blir jeg aldri ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg gjør det ikke, for jeg føler ikke at hovedpersonene har så mye tyngde, og stamina at det er nødvendig i det hele tatt.
Det er mer underholdning, og relasjoner til andre mennesker som kan være litt vanskelig å huske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva