Denne helgen er litt småplaner med baking, after noon tea og litt besøk. Ellers håper jeg på å få lest videre i boken Døden og pingvinen av Andrej Kurkov og Markens Grøde av Knut Hamsun. Jeg har 100 sider igjen i begge. Jeg liker nok best først nevnte, men det er jo smak og behag.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en flott helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg har verken bakt eller hatt afternoon tea men jeg har hatt besøk denne helgen og da har det ikke blitt tid til lesing men nå som de har dradd hjem kastet jeg meg over boka mi som er «Leo afrikaneren» av Amin Maalouf og sånn som jeg storkoser meg! Nok en favoritt blant forfattere jeg har lest.
Ha en hyggelig søndags ettermiddag og kveld alle bokelskere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Besøk er jo også hyggelig anledning. Hørtes ut som en kjekk forfatter. Håper du koser deg med besøk og har en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er så enig med deg :-)
Maalouf er en fantastisk forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

😃

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser en bok av Ai Weiwei som heter "1000 års gleder og sorger." Det er historien om hans familie, mest om hans far og ham selv. Med bilder, som jeg setter stor pris på, det er alltid gøy med sånne samlede bilder som plutselig dukker opp i en bok. Denne blir med på hytta, når vi omsider kommer oss av gårde. Det er interessant med Kina og totalitære regimer i det hele tatt, hvordan kommer man dit? Alle de små skrittene til helvete. Etter disse tusen årene må jeg nok lese noe mer oppløftende, eller ihvertfall noe som er diktet og uten bilder. Det er litt urettferdig å si det, for holdningen i historien er ikke uten håp og vilje, tvertimot. I alle fall, god helg til alle.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hørtes ut som noe lærerikt, men utfordrende, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest ut Lyst til å drepe, av Anki Edvinsson. Dette er hennes debut. Boka var veldig bra. God driv, interessant tema, bra språk. Denne boka og de to etterfølgende er gitt ut i Norge i år, og jeg tenker jeg skal lese dem også etterhvert. Litt usikker på hva jeg skal lese akkurat nå. Får ta en titt i bokhylla.

Her er det hjemmehelg, med byvandring, utelunsj, lang tur i skogen og familiemiddag som står på planen. Riktig god helg til alle!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Så kjekt med en god bok, koselige planer og ønsker deg en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med oppstarten av alt har jeg nesten ikke hatt tid til å lese i det hele tatt i det siste. Må også ærlig si at når jeg har brukt hele dagen på å lese og skrive oppgaver, er det ikke mye overskudd til å lese på kvelden. Men nå i helga skal jeg endelig lese ferdig Halvbroren av Saabye. Jeg syns den er veldig bra, virker som forfatteren ikke er særlig glad i å bruke avsnitt, men slike lange tekster faller ofte i smak hos meg, så følte ikke det ble slitsomt. Etter at den er ferdiglest skal jeg begynne på Mitt Abruzzo av Per Petterson, har bare lest Ut å stjæle hester av han, så er spent på om denne er like bra.

God helg alle sammen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Lykke til med oppgaveskriving. Ja det finnes noen forfatter som har glemt å dele inn i avsnitt dessverre. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg har nettopp starta på ei bok som verkeleg gjer inntrykk- det vesle eg har lest: Zuleika åpner øynene av Jakhina.
Forfattaren er heilt ukjend for meg, men det ser ut il å verte ei leseoppleving av det sterke slaget!

Trur eg må leite meg opp noko meir moro og underhaldande når denne er ferdig!
God helg til deg og alle dei andre som har noko godt eller engasjerande i lesehaugen sin!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Den har jeg også lest og vært så heldig å sett forfatteren på Sølvberget da hun var på besøk, kjekt å oppdage noe bra, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Boka står på min leseliste,gleder meg til å begynne på den, har hørt den er sterk leseopplevelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er nesten ferdig med en spennende og velskrevet dans roman, Vølvens vej – Snehild av Anne-Marie Vedsø Olesen. Handlingen er lagt til Danmark i jernalderen og er inspirert av norrøn mytologi, og den ble i kulturprogrammet Troldspejlet på DR omtalt som «En nordisk Game of Thrones». Boka er første bind i en serie, og jeg gleder meg til bind to, Vølvens vej – Misteltenen som ventes utgitt 31. august.

På øret har jeg den helt nye romanen til Joyce Carol Oates, Babysitter, som jeg begynte på i dag.

Regner med å få lest litt videre i papirboka også, En ydmyket manns dagbok av Félix de Azúa, og på nattbordet har jeg Vinter i Havana av Leonardo Padura. Kubansk krim og den første i forfatterens Havana-kvartett.

Ønsker alle en riktig god helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Spennende med en serie. Ny roman av Oates, spennende. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila