Dette er en nyttig og lettlest bok alle spisende mennesker bør lese. Matindustrien har alt for lenge satt premissene for sunnhet, hvor ofte og hva vi skal spise. Boken går grundig til verks og rydder opp i matindustriens "helsefaglige råd".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandGunn Kari  PlatheTove AlmaFlettietteNicolai Alexander StyveIda CharlotteTralteTine SundalNorahJulie StensethAud Merete RambølJarmo LarsenTatiana WesserlingAnn ChristinChristoffer SmedaasKjetilArne SjønnesenMorten BolstadRufsetufsaTone SundlandKarin BergReadninggirl30ToveRolf IngemundsenHarald KWencheLilleviMarianne NordeideGro-Anita RoenVannflaskeTrude JensenHilde Merete GjessingOle Jacob OddenesAnne Berit GrønbechmgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSvein Erik Francke-EnersenIngvild SIngrid HilmerSynnøve H Hoel