Dette er en nyttig og lettlest bok alle spisende mennesker bør lese. Matindustrien har alt for lenge satt premissene for sunnhet, hvor ofte og hva vi skal spise. Boken går grundig til verks og rydder opp i matindustriens "helsefaglige råd".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Merethe SolstadHeidi Nicoline ErtnæsJulie StensethINA TORNESIdasvarteperIngunn SPirellisveinMarianne  SkageTove Obrestad WøienReadninggirl20Morten MüllerDemeterLinn HaugHarald KLinda RastenJohn LarsenHildaIngeborg GHilde Merete GjessingLilleviIreneleserHeidiStig-Ivar StellanderElisabeth OppegaardSynnøve H HoelLisbeth Kingsrud Kvisteningar halpakkaBerit B LieMarteAnne Lise JohannessenKarin  JensenVibekeAlice NordliIdaBeathe SolbergLeseberta_23Bjørn Sturød