Fortsatt gjerne en del som har sommerferie, eller snart kanskje skal starte på jobb etter sommerferien. Jeg har ikke hatt noe ferie i sommer dessverre, men dagene går også her for det om, og det har vært mye høstlig vær i sommer her på Vestlandet, aldri ordentlig sommer på en måte bare en dag eller to.

Jeg har lest ferdig i dag The book on the the shore av Jenny Colegan en feelgodroman aldri helt god synes jeg. Karakterene var kjedelige og det ble aldri en bok jeg ble engasjert i dessverre. Men men, jeg leser også fortsatt 1Q84 av Murakami bok nummer tre i trilogien og spent på hvordan det hele ender.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Denne helgen har jeg lest nok en krim, Alle lyver, av Camilla Grebe. Veldig bra, spennende, god oppbygging, godt språk. Vi nyter de siste sommerdagene (-ukene?) så godt vi kan, så det blir ikke så mye tid til lesing akkurat nå.

Ønsker alle en fin uke!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt med god bok, håper du også har en fin uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I går kveld måtte jeg velge strategisk, for å rekke lånefristen til biblioteket. Så da ble det "Fra blokka" forfattet av Jonas T. Bengtsson. Har aldri hørt om han før, men han har tjue år bak seg som forfatter i Danmark og er utgitt i tjue land. Jeg må nesten sitere fra middagen i ettervernsboligen som hovedpersonen befinner seg i etter noen år i fengsel. De spiser medisterpølser med poteter og brun saus. En av gutta synes det er synd, det er en skam, nesten er forbrytelse å ikke servere agurksalat til pølsene. Slik fortsetter det til "Danny kjenner at han begynner å stramme hånda, holder rundt gaffelen som om den var et våpen. Men én fin hovedregel for å unngå å havne i fengsel igjen er å ikke stikke en gaffel i halsen på et annet menneske fordi vedkommende har lyst på agurksalat " Jeg liker dette, selv om det sikkert blir brutalt. Litt som Tarantino, krim noir og hardkokt sosialrealisme, som det står. Og jeg tror, etter 78 sider, at de har dekning for dette. Men nå går jeg ut på verandaen og leser, siden vi ser sola i Trøndelag. Det er fantastisk å lese en ny forfatter som skriver godt, og morsomt og som har en vilje til å beskrive livet for flere enn seg selv. Takk for det, Jonas T. Bengtsson.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Gøy med ny forfatter som skriver bra. Håper du har en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her på Østlandet har det vært fin sommer med passelig av alt vær.
Jeg har dessuten hatt 2 uker i sør-Sverige. Vel hjemme var mitt første gjøremål biblioteket hvor jeg lånte 3 bøker.: Tove Ditlevsen:»Ansiktene» som jeg er godt i gang med. Toni Morrison:»De andre» som er essey om nettopp de andre... hva motiverer menneskers hang til å konstruere «de andre»? Og hvorfor gjør tilstedeværelsen av «de andre» oss så redde? Av denne leser jeg ett og ett foredrag. Den siste boken er Toshikazu Kawagutchi: «Before the coffee gets cold. Tales from the cafe."
Ha en fin søndag... med bøker innenfor rekkevidde!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Greit med forskjellig vær også. Ansiktene er den bra? Toni Morrison er en spennende forfatter. Before the cofee gets cold har jeg hørt mye bra om. Ønsker deg en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den er veldig bra...som det meste hun har skrevet. Den kom i 1968 og er nå oversatt på nytt i år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fortsetter å lese Felemakeren av Edvard Hoem, - omtale vil komme.
God helg til deg også!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Håper det er en god bok og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling