For en bok! Tettpakket med informasjon og forskning, forskning på insekter, dyr, planter og mennesker rundt det som har med elektromagnetisk stråling å gjøre. Boken maler fram elektrisitetens og den menneskeskapte strålingens dype konsekvenser på helsen og miljøet vårt og hvilke skader den kan føre til og har ført til i løpet av sin over 200årige historie.

Boken starter med et interessant innblikk i elektrisitetens historie før den tar helt av; dessverre med masse bevis, bevis som har ligget der i mange år uten at de fleste myndigheter løfter en eneste finger, men påstår at det ikke finnes nok bevis, og dermed er det fritt fram med stråling både her og der. Men, bevisene er der, og mye av forskningen er gjort i land med et annet alfabetsystem og språk enn det som er vanlig i dagens forskning og dermed ikke blitt oversatt, men oversett. Firstenberg gir leserne også et nytt syn på bl.a. influensa, fedme, diabetes og forskjellige kreftformer.

Denne boken er en øyeåpner og forhåpentligvis er dette startskuddet til et mer helsebevisst fokus på dette med stråling. Boken er også klar på at selv ytterst lave nivåer av stråling vil kunne føre til alvorlige helseskader. Forfatteren er både forsker og journalist noe som viser seg i bokens omlag 200 sider med noter og kildehenvisninger. Boken er av det alvorlige slaget, men samtidig underholdende og variert skrevet, samt lettlest og interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal