I dag er litt trist dag å tenke på for dette som skjedde for 11 år siden, i dag så jeg et dikt som var skrevet av Lars Saabye Christensen som var veldig fint.

Denne uken har jeg lest de urolige av Linn Ullmann som jeg likte kjempe godt. Boken hadde svært vakre detaljer i seg som skildringer og veldig personlig preg. Jeg gråt noen tårer og det er ikke så ofte en bok klarer det. Dette er for meg en ny favorittbok. Denne anbefales varmt til alle.

Jeg skal lese videre i Loveless av Alice Oseman. Synes den er lovende og interresant tema, nemlig a- seksualitet.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ferietid er som kjent lesetid for mange av oss. Leser fortsatt på Thorvald Stoltenberg sin bok Det Handler Om Mennesker, som dreier seg om hans tid som statlig ansatt i store og viktige posisjoner. både innad i Norge, og utenlands. Nå har jeg ikke tatt med den boka min feriereise til Stockholm. Underveis på tog og ved sengetid på hotellet, leser jeg John Grisham sin Rooster Bar. Har unnagjort 3/4 og er veldig fornøyd så langt.

Fortsatt god ferie til dere alle :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hørtes ut som en spennende bok du har holder på med, men ja på ferie kan en ofte legge vekk bøker eller ta med for mye bøker. Håper du har god ferie :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg satt i telefonen med datteren min da jeg hørte et dypt drønn, tenkte kanskje noen drev med sprengningsarbeid, men det var liksom for kraftig til det. Det som utspilte seg videre gjennom ettermiddagen, kvelden og natten, dekket gjennom Dagsrevyen og andre media, var og er totalt uvirkelig, i mangel av et bedre ord.

Husker at vi etter noen dager begynte å diskutere her inne om hvor fort de første bøkene ville finne veien til bokhandlerne, meningene var delte, men de fleste trodde ikke det ville ta lang tid, jeg håpet det motsatte.

Jeg har akkurat lest ferdig De venstrehendtes forening av Håkan Nesser. Akkurat denne traff meg ikke, men sånn er det.

Ønsker alle en god helg og godt sommervær.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oi så pass ja. Vel tror mange bearbeidet sorgen ved å skrive bøker, har lest noen 22 juli bøker og det er mye sorgprosess, bearbeiding, trøst å skrive og minne seg om ofrene.

Hm nei alle bøker treffer ikke heller nei, men håper du får en god helg og godt sommervær du også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen