Over alt er stort sett ferie modus, bare ikke været her på Vestlandet sier ferie egentlig og sommer. Men men jeg er ikke på ferie og har ikke mer ferie så jeg jobber på. Ellers ser jeg mye på fotball Em nå, som er veldig kjekt. I tillegg leser jeg sakte videre i 1Q84, synes den er veldig lovende så langt.

Hva leser dere?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg leser tre bøker denne hælja.
Er med i en lesesirkel som jeg ble med i via en dame på instagram. Der leser vi nå Mordene på Fleat House av Lucinda Riley. Denne leser jeg på stua, ute og mens jeg spiser.
Jeg malte veranda i går, og hørte derfor flere timer på lydbok. Utrolig hvor mye lettere det er å arbeide med bok på øret! Hører på Matrix av Lauren Groff. Historisk og litt erotisk. Er nesten halvveis og synes det er en god bok.
På senga leser jeg Fyrstene av Finntjern av Lars Elling. Har bare lest rundt femti sider, men kan allerede si at dette blir ei bok som vil toppe dette årets leseopplevelser. Utrolig bra! Leser den på senga for å ha ro rundt meg så jeg kan nyte den gode fortellingen og virkelig ta det inn.

God lesehælj! Sjøl starter jeg ferie nå og gleder meg til mye mer lesetid!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leser også Fyrstene av Finntjern nå, og den er jo så fin! Og så har jeg Mordene på Fleat House liggende på vent, - jeg leser bare én bok av gangen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelig bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oi tre bøker er en del. Fleast House er den god? Fint med lydbok når en skal male, veldig praktisk. Greit med en bok på senga. Håper du får en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste den akkurat ferdig! Lettlest krim som har et godt og bredt persongalleri. Feelgood og krim i samme bok. Anbefales ja ☺️ De andre to er jeg ikke kommet lenger med enn nevnt, jeg får ikke til å lese tre hele bøker på ei hælj. Men har lest i alle og mest i Riley sin bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så kom lesesperren igjen! Men da kan en gjøre annet som har med bokstaver og ord å gjøre. Har laget to kryssord igjen (gjør det inniblant). Reiser på ferie denne søndagen, og da har jeg alltid ei bok i bilen :-) Fortsatt god ferie og sommer :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så dumt å høre at du leser sperre. Men lesegleden kommer fortere tilbake enn man så regel tror. Håper du får en god ferie, god helg og god sommer til deg også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sommerværet er like trist i denne delen av landet også :/ Heldigvis tid til å lese mer! Jeg leser også fremdeles Murakamis bok, fikk mindre tid enn jeg trodde i uka her, så håper å få den ferdig til neste uke..
I kveld blir det likevel EM kamp på meg også, heia Norge!
God helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennende at du også fortsatt leser Murakami, han har utfordrende skrivestil for leseren, men den er elegant og gjennomtenkt synes jeg. Hva tenker du om den? Ja det var dumt med Norge dessverre heiet lenge på dem. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Murakami har en litt spesiell skrivemåte ja.. Personlig liker jeg den litt langsomme måten fortellingen går på, jeg synes også det har en god flyt, man merker ikke hvor mange sider man har lest. Skjønner dog om det kan være litt vel mye beskrivelser og dialog der det ikke skjer så mye, men jeg kom meg gjennom de delene også :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa