Hjertelig takk. Våren 2002 var jeg i Oslo som en del av en gruppe fra Høgskolen Stord/Haugesund. Diakonissehuset sykepleiemuseum var ikke på programmet. Tok en telefon og ble fortalt at jeg måtte bestille time, Diakonissen hørte hvor skuffet jeg ble og sa spontant at ok hun bare var ikledd i jeans og jeg bekreftet at det var jeg også. Deretter bekreftet at det kunne la seg gjøre.
Stor var gleden hos meg og jeg fikk omvisning helt alene. Det hun som gjorde meg oppmerksom på at Lærebok for sykepleiere av Rikke Nissen var i salg (hun hadde oversatt originalen fra gotisk skrift til bokmål). Sitter her og mimrer for hun utfylte Høgskolens sykepleiehistorie på et levende vis og som sitter den dag i dag. Mye av det hun fortalte stod ikke i sykepleie-historieboken.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg