Noen har gjerne begynt på ferie eller skal begynne på ferie? Er Norges tur eller utenlandstur? Jeg vet ikke enda når det blir noe fri eller ferie, egentlig har jeg nemlig brukt opp alt jeg hadde krav på i år. Dermed må jeg gjerne jobbe opp for å få noen dager med fri.

Denne helgen skal jeg lese videre i https://bokelskere.no/bok/soestrene-makioka/402686/ og så leser jeg Mailbu Rising av Taylor Jenkins Reid.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god lesehelg, ser ut som været blir perfekt innevær for å lese med et teppe og kopp med noe godt og varmt. God helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Det er ei stund til jeg tar ferie, men jeg skal ta fri noen dager nå, i tilfelle det ikke blir regn, så er vi ihvertfall beredt på St Hans og bålbrenning. Jeg har plenty med ferie, men også hage og hytte, så en uke i Oslo er vel det vi får til. Av og til føles eiendom som et åk, det er alltid noe ugjort, men den følelsen pleier å gå over. I helga har jeg blitt ferdig med romanen " Livs saga" av faghistoriker Marlen Ferrer, som jeg lånte etter en veldig positiv anmeldelse. Det er en fortelling fra Norges historie, da det var borgerkriger mellom ulike småkonger og andre med makt og menn. Historien er riktig god jeg kommer til å huske Liv. Ble ikke ferdig med "Russland 1917" av Per Egil Hegge, men fortsetter med den nå. Også en god bok. Nå er det vel straks slutt på lesehelga, så jeg får ønske alle en fin leseuke, med eller uten ferie.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Livs saga har jeg også lest, synes også den var god. Håper du har fin ferie og god uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har hatt ein flotte søndagstur mellom fjordar og kjempehøge fjell i strålande sommarver! - No er eg tilbake på sofaen og skal kose meg vidare med Å vanne blomster om kvelden - ein bestseljar av Valerie Perrin. Eg likar boka godt - synest også der er ein dose spenning mellom eit innhald som er både melankolsk og sårt.

Har fleire gode (trur eg) bøker som ligg på vent! Trur eg skal ønske meg leseslyst som gåve til fødselsdagen. Treng det…verkeleg.

Ha ein god lesesøndag vidare, både du og alle andre der ute :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hurra! Jeg mottok Dikt i samling på fredag av Åse-Marie Nesse. Diktsamlingen inneholder:

Av hav er du komen 1970
Til ord skal du bli 1973
Solstein 1976
Nomadesongar 1978
Vinterhuset 1981/1991
Eg tenner eit fyrlys 1984
Lysår 1985
Men du synger, Irina 1986
Levande tid 1989
Vandrestjerner 1992
For bare livet 1997

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med diktsamling, håper du har en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det ikke ferietid nå, selv om sommeren vel kan sies å ha kommet :) Jeg pleier å reise mer om våren og høsten, og nyter sommeren hjemme i Norge - og litt i Sverige.

Denne helgen leser jeg Det vokser et tre i Brooklyn, av Betty Smith. Boka utkom i 1943, og følger livet til den fattige familien Nolan. Det er en bok som er solgt over hele verden, og som har fått gode kritikker.

https://www.vg.no/rampelys/bok/i/lGAkL/bokanmeldelse-betty-smith-det-vokser-et-tre-i-brooklyn

Jeg har også såvidt begynt å lese Økonomi forklart for min datter - en rask innføring i kapitalismens historie, av Yanis Varoufakis, og gleder meg til å lese mer i den.

Ønsker alle en god helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så kjekt med litt nasjonal og litt utenlands sommer. Spennede det du leser. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter en hyggelig avslutning er det endelig ferie her i gården!

Denne uka har jeg lest Forbrytelse og straff av Dostojevskij, hadde lest den før, men det er en slik bok man nesten må lese et par ganger for å virkelig forstå den. Det er dessuten en av mine favorittbøker, så det var en glede å lese den igjen.

Ellers håper jeg å begynne på Kafka på stranden av Murakami.. Den skal visst være hans mest solgte bok, er spent på om jeg liker den også.

Begge forfatterene skirver tykke bøker, så det tar meg nok litt tid å komme gjennom de, ergo vil det nok ikke bli mange reiseturer på meg i år. :)

God helg alle sammen :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så kjekt med en fin avslutting. Ja det er gøy å gjenlese favoritter, aldri feil det og en får med seg så mye mer. Håper du får en god helg og god ferie :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Inger-LiseNorahReneteEllen E. MartolLilleviConnieEivind  VaksvikFriskusensvarteperAskild GjerstadEgil StangelandToveCtinaRonnyLailaKarin  JensenCarine OlsrødAlice NordliBjørg Marit TinholtJan Erik OlsenHilde H HelsethCamillaStine SevilhaugBerit RTjommiHarald AndersenHeidi BAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRufsetufsaCecilie EllefsenLilith NagelTheaAntheiaFrank Rosendahl SlettebakkenOdd HebæksiljehusmorRune U. FurbergHarald KAnne-Stine Ruud HusevågIreneleser