En hjerteskjærende kjærlighetshistorie om to gutter på livets siste dag. Ikke rart at denne boken har blitt så populær. Tenk å åpne boken med å fortelle at hovedpersonene skal dø!

Boken har mange korte kapitler og veksler stort sett mellom Mateo og Rufus, men det er også innslag av andre personer som dukker opp i fortellingen. Dette fører til høyt tempo i fortellingen.

I denne tenkte virkeligheten har blitt funnet opp et «dødsbud» som varsler de som skal dø ett døgn før det skal skje. Slik at de får muligheten til å gjøre noe spesielt ut av sin siste dag. Det fører til mye refleksjon over livet, og frykt for hva som skal skje. Det finnes også en app for å finne en «siste venn» å tilbringe dagen med. Det er her Mateo og Rufus møtes. Det blir et helt spesielt vennskap, siden de begge vet at de bare får denne dagen sammen.

En helt annerledes dystopi. Inderlig, sår, varm, trist. En slukebok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Rune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten Lund