Nei dette er ikke en aprilspøk, jeg er dessverre vært syk fra i går til i dag, ikke covid, men syk nok til å være hjemme.

Jeg leser nå Neil Gaiman American Gods og fortsatt på tysk Stillesen av Donna Tartt som jeg er over halvvis har vel rundt 370 sider igjen så det går litt fremover med lesningen. Dette er en bok som jeg synes har den typiske thriller stillen, språket på tysk er i hvert fall godt, men jeg synes selve handlingen begynner å bli veldig sterotypisk typisk å kjedelig.

Hva leser dere denne helgen?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg holder enda på med Guy Delisle «Pyongyang» en tegnet reiseskildring fra Nord-Korea for det har ikke blitt så mye lesing denne uka.
Så har jeg hentet «Mount København» av Kaspar Colling Nielsen. Er spent
på den for har blitt oppmerksom på ham gjennom helgetråden! Monica som har skrevet om ham! Denne er debutboka, noveller.
Håper du friskner fort til da og får en fin helg.
Og god lesehelg til alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennende med Nord- Korea, der føler jeg vi vet lite eller hører ikke så mye om. Spennende med debutbok bok også. Håper du får en god helg og takk for bedringsønsker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På Kindlen har jeg Sällskapet för ofrivilliga drömmare av José Eduardo Agualusa. Det er den tredje romanen jeg leser av den angolanske journalisten og forfatteren.

På øret har jeg Shuttlecock av Graham Swift, ikke den beste av Swifts bøker, men grei nok.

Jeg har også funnet fram en roman i Vita-serien fra bokhylla, Dyndkongens datter av den svenske forfatteren Birgitta Trotzig.

Og så blir det selvfølgelig mer italiensk. Regner med å bli ferdig med Alessandro Bariccos Castelli di rabbia / Rasende kasteller i dag, og ta fatt på en gjenlesing av Sostiene Pereira /Ifølge Pereira, min favorittbok blant romanene til en av mine italienske yndlingsforfattere, Antonio Tabucchi.

Riktig god bedring til deg, Readinggirl20, og god lesehelg til alle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du leser mye variert, imponerende. Tusen takk for det og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser på de samme bøkene som tidligere: Jente, kvinne, annet, av Bernardine Evaristo, og Novecento, av Alessandro Barricco. Starter på en tidlig påskeferie, og tar med meg disse to bøkene, pluss flere andre ut på tur. Håper på å få lest masse.

Ønsker deg god bedring, Readinggirl20, og håper alle får en fin helg! Vi skal ut og kjøre langt denne helgen, så det blir nok ikke mer lesing før til uka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gøy med å holde på med bøkene en periode slik at en får mye ut av det. Og god tidlig påskeferie :). Tusen takk og god tur :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta