OMG! Jeg har ikke lest Anne Holt på årevis og nå lurer jeg på hva jeg har gått glipp av! Dette er den beste krimboka jeg har lest på aldri så lenge!

Ebba får jobb i Norges største forlag og 4 dager senere stenges Norge ned pga corona. Den verdenskjente og noe sære forfatteren Kate Howe leverer et manus med tittelen "Det ellevte manus" hos forlaget, som vanlig skrevet på skrivemaskin og uten at noen kopier finnes. Men da Ebba skal hente manuset i safen på kontoret er det ikke der.
Samtidig finner en gammel mann et ansiktsløst lik i bagasjerommet på bilen sin og det var ikke der da han begynte kjøreturen.

Hanne Wilhelmsen er pensjonert fra politiyrket etter å ha blitt skutt og blitt lam så hun sitter i rullestol, men blir involvert via sin unge kollega Henrik Holme. Det er full fart fra side en og her tar historien vendinger i ett kjør og jeg ble i alle fall realt overrumplet over slutten!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline