Fantastisk bok!! Historisk sett, svært interessant og lærerik. Ualminnelig fengslende, ”MÅ bare lese ETT kapittel til... og ett til... og bare ETT til...” osv. Etter å ha lest boken fikk jeg virkelig lyst til å reise til Barcelona for å se katedralen med egne øyne.

Godt forståelig at dette er blitt en internasjonal bestselger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Og nå kommer forfatteren med ny bok; utgis i oktober - gleder meg stort allerede. Den heter Fatimas hånd og omhandler Spania på 1600-tallet denne gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint, den kommer jeg til å lese :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig, jeg hadde samme opplevelse som deg da jeg leste den for en stund siden. Den sitter fremdeles i, selv om jeg har lest en god del god litteratur etter den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ga opp denne jeg. Synes den var trøtt og langdryg. Hm....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ta den igjen.... og vær litt tåmodig i starten..... Det er en kjempebok.... ikke minst med tanke på at mye av det som skrives er historisk korrekt.... Tankekors for meg at dette var på 13-1400 tallet.... og f eks hvordan jødene ble behandlet da...... og så ser vi det samme i vår tid.... bare i en mer "moderne" utgave.... Men absolutt en STOR bok..... og jeg skal også til Barcelona og gå i Arnau's fotspor.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favoritt sammen med Stormenes tid!. Jeg leste Stormenes tid I og II først. Ble da anbefalt å lese Havets katedral. Å lese Stormenes tid I og II ("Sverdet og korset" og "Katedralen") er en like god opplevelse som Havets katedral. Her foregår det riktig nok i England på 1100 tallet, ikke mindre lærerikt og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og hadde samme opplevelse at jeg leste Havets katedral først, og deretter kom jeg over Stormenes tid 1 og ll, og likte dem alle tre. Historiske referanser liker jeg veldig godt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips om "Stormens tid I og II". Det er notert, jeg gleder meg!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var kommet godt i gang med Stormenes tid, var godt i gang med bind to. Da, plutselig, begynte alle sidene å komme i feil rekkefølge. Prøvde å drive litt litterært rebusløp, før jeg nedkalte en forbannelse over verdens bokbindere og måtte gi opp. Har aldri fått begynt igjen, men det burde jeg kanskje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj! Denne holder jeg på med nå. "Leser" den på lydbok, og har kommet til CD 2. Jeg har vært i Barcelona, så da blir det kanskje ekstra spennende å lese den også:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har lese ca 100 sider av havets katedral, men no har den stått i hylla eit par månader. Kanskje eg burde plukka den fram igjen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det burde du så absolutt:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det burde du.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Synnøve H HoelmoiraKarin  JensenHeidi BMartine (@martineleser)RisRosOgKlagingLisbeth Kingsrud KvistenBjørn BakkenReidun SvensliOdd HebækLinda RastenIdaKarin BergCtinaBeathe SolberggretemorHarald KMarianne SeterTone HNorahRolf IngemundsenTonje SivertsenIngunn ØvrebøTonesen81elmeEllen E. MartolMarit HøvdemartinekhSimen "Boktimmy" IngemundsenHeidiKjetil Endresenerlend kongsvollGladleserÅsmund ÅdnøyIngeborg GLilleviBabynemikjell kbeaverkriekOmpabop