Denne uken har jeg fått masse lån som jeg skulle ta med meg hjem. Jeg har dermed fått låne meg This Charming Man av Marian Keyes som jeg har 300 sider igjen av , ganske tjukk bok. Flere er hovedpersoner i denne romanen. Den har lett engelsk å lese. Jeg har igjen som mål som i fjor å lese mer engelsk. En bok i mnd med engelsk eller to skal vel gå.

Har dere lese mål språkelig eller noe andre preferanser?

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg skal følge bibliotekets leseutfordring i år igjen, nå er temaet sjanger og i januar er det noveller. Jeg har lånt Carson McCullers "Balladen om den bedrøvelige kafé og andre fortellinger" har hatt den på leselista lenge og er nå godt igang.
Så ble jeg inspirert av ditt svar til Laila om å lese forfattere alfabetisk så da har jeg vært og lånt meg Atwood: "Den spiselige kvinnen". Den har også vært på ønskelista aldri så lenge. Det er visst debuten hennes og det er artig å lese debutene synes jeg.
God helg i det ganske land.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gøy med leseutfordring, og kjekt du ble inspiert av det jeg skrev. Den spislige kvinnen er ganske bra :).

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne uka har jeg handlet pocketbøker på tilbud på nett, og fått en ny, herlig bunke med uleste bøker!l Akkurat nå leser jeg Torsdagsmordklubben, av Richard Osman. En fornøyelig, lettlest krim om en gruppe pensjonister som har som hobby å løse mord. Jeg har også såvidt begynt å lese Linn Skåber sin bok Til ungdommen.

Som tidligere år, så bruker jeg leseutfordring for å lese mer variert. I år følger jeg det som heter 'The 52s bookclub reading challenge: https://www.the52book.club/2022-reading-challenge/
Jeg er også med i Elidas 1001 lesesirkel, hvor vi leser 12 bøker i året, og leser jevnlig noen av bøkene i En slags bokklubb.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tordsdagsmordklubben er artig synes jeg. Det skal komme flere bøker, så jeg tenker også å lese dem. Kjekt å kjøpe noen nye bøker. Utfordringer er gøy ja, viktig å få lest mer variert. Jeg har også en annen utfordring nemlig å lese enten deler av alfabet til etternavn eller hele, for se hva jeg rekker i 2022.

Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dagens bok er "Aldri', skrevet av Ken Follett, og det må være årevis siden jeg leste denne forfatteren, men kom over en positiv omtale, og den er slett ikke verst. Holder ikke på med andre bøker, har hatt en periode med film og serier i stedet. Det er sikkert fordi jeg jobber igjen, noe jeg er kjempeglad for, men trenger noe lettere da. Ken Follett leverer varene, han. Jeg har som lesemål å lese mer faglitteratur, høre på flere lydbøker når jeg sykler på jobben, som også et mål. Men sørpe, is, vind og regn frister ikke til sykling. Lesing, derimot, er perfekt i dette været. Ha en fin lesehelg, alle som leser.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gøy at Follett bok faller i smak. Har lest hans serie om fra første verdenskrig til kald krig, den likte jeg kjempe godt. Spennende prosjekt med mer faglitteratur og lydbok. Håper du får en god helg og lykke til med leseprosjektet :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard