Kjekt med å lese noe av sin favoritter da. Murakami har jeg fortsatt til gode å lese noe av. Har du noen favoritter du kan anbefale?

Dune boken har jeg hørt mye forskjellig om :)

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du ikke har lest noe av Murakami, så må jeg si du har mye å glede deg til! Fortellingene er litt sprø, men utrolig bra. Jeg begynte sjøl med Kafka på stranden, og vil anbefale den videre som første bok å lese av han. Mange leser de på engelsk av en eller annen grunn. Jeg har kun lest de på norsk. Det ble sagt for noen år siden at de norske oversettingene var av svært god kvalitet. Så jeg ville gått for norsk tekst! Om du da ikke kan japansk da!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk for tips :). Ja nei jeg kan ikke japansk nei, ha en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser