Dessverre har jeg ikke lest denne, ellers hadde jeg prøvd å hjelpe til litt. Du har sikkert søkt på nettet etter tilleggsinformasjon; kanskje det er en ide å prøve på goodreads.com hvis du ikke har gjort det allerede. Håper at du klarer deg. Ikke gi opp bokelskere selv om du ikke kom noen vei med dette forsøket.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Litt usikker på hvorfor du mener at medlemmer av bokelskere burde gjøre jobben til noen som helt klart har fått en tydelig definert oppgave i forbindelse med skole/studier. Det er ikke det vi driver med her ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sjekket du alderen på medlemmet før du svarte?

Jeg mener personen som startet tråden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan ikke se at det har noe med saken å gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Personen du avviste, fordi det må ha ha blitt oppfattet slik er ungdom ca. 16 år. Er det slik du snakker til din evt. datter uten omtanke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har en sønn født i 03. Han driver også med det jeg vil si er «juks» til oppgaver på skola. Han gidder ikke lese bøkene, men skriver oppgava ut fra hva andre har sagt om boka på nett. Noen tjener til og med penger på å lage sånne referat. Jeg har snakka med han mange ganger om dette. Poenget er jo at boka skal leses og han skal skrive hva HAN tolker. Heldigvis har han skjerpa seg litt. En vane med å be andre skrive sammenfatninger så man slipper å lese boka, er en vane som kan svi skikkelig den dagen man kanskje blir tatt for juks eller for å ikke ha lest sjøl. Jeg gikk bevisst inn på kontoen for å se alder, og skjønte ut fra den at det her antagelig handler om å levere en oppgave uten å måtte gjøre jobben sjøl. Om jeg tar feil, så beklager jeg det. Tenker det er litt de samme tankene de andre som kommenterer også har gjort seg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det kan virke sånn, men en får et innblikk i hvordan andre tolker en oppgave. Noen ganger trenger man et lite puff i riktig retning hvordan tolke teksten. Det som ser ut som juks er for noen help til selvhjelp. Det er ikke bare bare å tolke en tekst når man er usikker og møter veggen. Personen som ba om hjelp kjenner vi ikke så vi kan bare hjelpe det beste vi kan. Dersom det gjentar seg da er personer kanskje ute etter en lett utgang av et problem - kanskje.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kan selvfølgelig være, noen ganger. Hun har kommentert i dag at hun ikke har lest, og at hun trenger å vite pga en fagsamtale..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilEva