Leseåret har for min del startet ganske greit. Lest fire bøker, en på engelsk som jeg hadde i samling fra før Ballet Shoes av Noel Streatfeild som er ganske god. Jeg leser for øyeblikket enda en bok i samling jeg har vel rundt 14 uleste bøker i egen samling nå. Jeg leser Hamnet av Maggie O`Farrell.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en god helg og god start på året med lesningen :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg er på fjerde boka i år. Jobber netter i hælja og de to første har vært travle og med overtid, så jeg har sovet det meste av dagen og kanskje bare lest 40-50 sider tiø sammen siden fredag. Jeg leser Lolita av Nabokov. Provokativ bok om voksen mann som forelsker seg dypt i en 12 år gammel jente. Svært godt skrevet, god litteratur. Men hovedpersonen er rimelig sjuk…

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Siste ukene i fjoråret og første i år har vært vrange på bokfronten. Jeg har gitt opp den ene boka etter den andre, de har bare ikke klart å engasjere meg. Om jeg har vært uheldig med valgene, om det er sinnsstemning eller hva årsaken er er ikke godt å si. Begynte til slutt på en krim. Skjønte ikke helt hvorfor jeg gadd, det er sjelden jeg liker krim. Men endelig var det en bok som fanget meg. Denne helga leser jeg Jeg lar deg gå av Claire Mackintosh. Jeg har bare rundt 30 sider igjen, men boka har overrasket flere ganger allerede så jeg aner ikke hvordan slutten blir. Men jeg har mine mistanker. Tror jeg.

God lesehelg ønskes bokfolket.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hm ja hørtes ut som det var feil bøker til feil tid dessverre, det går jo i bølger dette med lesningen er min erfaring. Håper jeg lar deg gå er bedre.

Ha en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så langt har jeg lest et par bøker, og er godt i gang med den tredje. Det er "Huset med den blinde glassveranda" jeg leser nå. Ønsker alle en fin januarhelg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tre er utrolig bra godt gjort. Den har jeg også lest mener jeg, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tre leste bøker på meg, den siste leste jeg ut i dag tidlig og det var: "Selma Lagerlöfs dagbok 1873",den har jeg virkelig storkost meg med. Hun startet på den på toget til Stockholm hvor hun skulle bo hos tanten og onkelen i 5 måneder for å få behandling/gymnastikk. 14 år gammel.
Leste den på svensk.
Senere i dag har jeg "Ved sjøen" av Abdulrazak Gurnah liggende, den har jeg stått på venteliste på bibben helt siden prisutdelingen og nå ble det min tur. Gleder meg til å ta fatt på den.
Noe snø har det kommet her, i går ble den temmelig kram og i natt har det frosset på så sannsynligvis er det glatt!
Kos dere med hyggelige helgesysler, deriblant lesning!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Tre bøker er også en veldig god start vil jeg si. Jeg ble ferdig med Hamnet i går, så dermed startet jeg i går kveld på Torsdagsmordklubben av Richard Osman, så langt ganske morsom og mye man kan le av. En kan ordentlig leve seg inn i historien. Ved sjøen ja, gøy å lese litt annen type litteratur enn ellers.

Uff , glatt er aldri gøy.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Torsdagsmordklubben leste jeg i fjor og den var en fornøyelig og morsom kosekrim. Har jo kommet en oppfølger også som jeg nok kommer til å lese...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har ikke kommet så langt i lesingen dette (foreløpig) korte året. Men jeg har fullført ei fotballbok. Pusler fortsatt litt med diktskriving - uten å tråkke Mesternes Mester, Hans Børli, på tærne.

ISBERG

berget
under stjernehimmel
månens kalde lys
kulde fra øst

morgen
berget flekker tenner
i kaldt sollys

mennesker forbi
barn smaker

ny dag
tidlig vår

sol etter regn

tenner vil dryppe
som gift
fra slangemunn

tre tilbake, menneske
- rygg
i respekt

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med fotball bok og et veldig flott dikt. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også godt i gang med det nye leseåret.

Denne helgen begynner jeg på essaysamlingen Both Flesh and not av David Foster Wallace og leser også High Spirits av Robertson Davies, en samling spøkelseshistorier.

Tok juleferie fra italiensken, men nå er jeg i gang med La coscienza di Zeno / Zenos bekjennelser av Italo Svevo igjen.

På øret har jeg også Snow av John Banville. Har lest to bøker av ham før, og denne gangen er det krim.

Ønsker alle en god helg og et godt leseår!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så herlig å være godt i gang. Spennende med essaysamling. Wow fremmedspråk å greier. Håper du har en veldig god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard