Jeg har tre forslag til neste dystopi! Har funnet tre norske menn som har skrevet litt ulike dystopier, relativt nylig:

Simon Stranger: Det som en gang var jord
Øystein Stene: De opplyste
Jan Grue: Det blir ikke bedre

Jeg har ikke laget en egen avstemming for da får jeg ikke lagt dette ut i dag, men er det noen av disse dere får lyst å lese? Stene er også forfatter av Pustens lov som vi har lest, og som nettopp har fått en oppfølger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Av disse tre, er det nok Stranger jeg ville stemt på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg stemmer også for Simon Stranger sin bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest Simon Stranger si bok. Jeg syntes den var svært bra, men tror ikke jeg leser den på nytt. Men om det blir felleslesing vil jeg nok følge med på kommentarene dere har. De to andre bøkene ser interessante ut (jeg fikk ikke med meg lesinga av Pustens lov), og jeg blir trolig med på lesing av en av disse, om det blir konkusjonen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunne tenke meg å bli med på felleslesing av Det som en gang var jord av Simon Stranger.

Likte godt Pustens lov av Øystein Stene, og leser gjerne mer av ham også. Både De opplyste og Drømmenes orden, som jeg skrev om i et innlegg lenger nede for tre uker siden og som er den andre boka i trilogien om Alm.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og her er diskusjonstråden: https://bokelskere.no/tekst/365837/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flest stemmer for Stranger, da blir det neste bok! Jeg laget en tråd 😊

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h