BOKOMTALE: Stomvakt av Kristina Ohlsson. Leseeksemplar fra Gyldendal

Agnes jobber som lærer. En kveld som hun skal ut å gå tur, kommer hun ikke tilbake. Det blir en stor leteaksjon, og politiet gjør alt de kan. Sønnen Isak, mener at de likevel ikke gjør nok. Han får med seg vennen, Karl, og de leter ytterligere. Samme dag kommer August med flyttelasset sitt fra Stockholm. Han trenger en ny start, og skal åpne bruktbutikk på stedet. Snart skjønner vi at huset som August leier kan ha noe med forsvinningen å gjøre.

Ny krim fra den svenske forfatteren, som er den første i en ny serie. Dette var en bra start på leseåret 2022 når det gjelder sjangeren krim. Boka kom ut på høsten i 2021, så den er fortsatt ferskvare.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarte