Hvorfor det?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vi fikk beskjed om å lese veldig mange sider i juleferien som jeg ikke har gjort. Og nå har vi fagsamtale om boka neste uke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da skjønner jeg hvorfor du spurte. Du har fortsatt god tid til å lese! Boka er lettlest selv om den er på nynorsk. Si at du leser fra i morgen til lørdag. Det er 5 dager, det vil si litt over 30 sider om dagen. Det klarer du fint. Skriv noen linjer om hva du har lest etter hvert kapittel. Ikke mange, 2-5 setninger. På søndag kan du oppsummere hovedtrekkene for deg selv, og notere dem ned. Dette fikser du :) Lykke til!

Ps. Hvis du lurer på noe underveis i lesingen, så spør i denne tråden.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Takk, det var faktisk veldig hjelpsomt

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Knut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen