Endelig ferdig med denne historien! Jeg fikk boken for et år siden….og jeg har virkelig forsøkt å komme meg gjennom. Det har vært en lidelse. Derfor lå den omtrent halvlest, - helt til jeg tilfeldig oppdaget at den var filmet, og lå som serie på Netflix! Jeg så alle episodene på en ettermiddag. Nå skulle jeg endelig finne ut hva som hadde fenget så mange lesere…! Jeg synes de første episodene var omtrent like meningsløse som i boken. Men den tok seg opp, og slutten var slett ikke så verst. Kanskje jeg hadde likt siste del av boken også hvis jeg hadde orket å fullføre? Men nå legger jeg som sagt denne historien bak meg.
De som likte boken vil sikkert like serien også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har akkurat sett ferdig serien, uten å vite at den bygget på en bok, - så den har jeg ikke lest og kan ikke si noe om. Jeg syntes første episode var nokså håpløs, så det tok en stund før jeg fortsatte, men da ble den bare bedre og bedre som det den var omtalt som: en hjertevarm feel-good komedie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie