Helgen står for tur med sår hals og masse snø, håper på en negativ hurtigtest, men en vet jo aldri for øyeblikket dessverre. Dermed blir dette nok en innehelg, får ta ting med ro. Jeg leser for øyeblikket Julegrisen J.K Rowling.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en god helg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Riktig god bedring, Readinggirl20!
Jeg leser litt og litt videre i boka Merkelig vær i Tokyo. Det er en perle av en bok, så jeg nyter den porsjonsvis. Ønsker alle en fin 2. søndag i advent.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk. Herlig å høre og noen jeg kan tenke meg å lese. Ha en god 2 advent :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God bedring til deg, håper du fort blir frisk.
Jeg var i Oslo i går på julepresangtreff. Tok toget tur/retur og fikk lest nesten resten av boka jeg holder på med som er "Blomsterdalen" av Niviaq Korneliussen. Grønlandsk forfatter og boka fikk nordisk litteraturprisen nå i høst. Leser den på dansk, det er nesten som å lese norsk bare noen få utrykk jeg stusser over men slik er det jo når jeg leser nynorsk også...eller svensk. Blir ferdig med den i dag og da starter jeg på "Människa utan hund" av Håkan Nesser.
Søndagen ellers blir nistrikking på intrikate vanter med masse fletting og tynne pinner, julegave-produksjon!
Ha en fin søndag videre til alle og du Readninggirl20 får pleie forkjølelsen som best du kan.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tusen takk, allerede litt bedre, men fortsatt litt slapp. Koselig. Kjekt med nordiskpris vinner, jeg har lest av henne Homo Sapienne.

Håper du får en god søndag også, ja jeg skal lese og slappe ordentlig av :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra at formen er bedre. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uff da, får håpe det bare er en forkjølelse. God bedring!

Denne helgen leser jeg den nye romanen til Terje Holtet Larsen med den fine tittelen Den magre kvinnen i hagen i flukt med tennisbanene. Han er en forfatter med et fantastisk språk, og jeg setter ham høyt.

Fortsetter også å lese Tåke av den spanske forfatteren Miguel de Unamuno, som jeg har hatt stående i bokhylla i årevis og nå har fått somlet meg til å finne fram.

På øret har jeg så vidt begynt på The night watchman av Louise Erdrich, som hun fikk Pulitzerprisen for i 2021.

Og så blir det vel et kapittel eller to i Italo Calvinos Se Una Notte D'Inverno un Viaggiatore, tenker jeg.

Fortsatt god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk, dessverre var hurtigttest svak postiv så jeg måtte ta pcr- test , men den er nå tatt og håper på en negativ svar. Koselig med å lese noe som hatt stått en stund. Italiaensk wow, så utrolig kjekt, skulle ønske jeg kunne lese det.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Huff da. Riktig god bedring!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Prc test var heldigvis negativ, så da jeg skal ta ny, håper jeg får svar fra kommunen hvilken dag jeg kan gjøre det :).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så bra. Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek