I helgen blir første adventshelgen og en del å gjøre. Blant annet å pynte til advent, dra ut til et vinterland som er i området og forsøke å lese noe. Jeg har en filosofi bok om en ukjent kvinne for meg på tysk ellers sm heter Rachel Varnhagen, har jeg også begynt på Synsnerven av Marïa Gainza som er ganske god så langt.

Hva leser dere denne helgen?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg jobber netter denne hælja, men har noen lesetimer likevel. Det er minus 10 grader, fint å fyre med ved og lese. Tatt inn boksen med advent- og jule-pynt. Stjernene kommer opp i morgen. Koselig tid! Jeg leste ferdig «Leksikon om lys og mørke» av Stranger i dag. Veldig god bok, lettlest og engasjerende. Likte at den var litt annerledes ved at kapitlene var basert på alfabetet. Har begynt på «Selsomt selskap» av Roald Dahl. Det er et utvalg av noveller samlet fra tre ulike utgivelser. Har desverre ikke lest så mye av han, men husker jeg likte «Onkel Oswald» veldig godt, da jeg leste den for en del år sia.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt å få litt timer uansett, alle heder til deg som også må jobbe i helgen. Kjekt med en god bok. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hovedaktiviteten for tiden skal være, egentlig, å bli ferdig med en genser til juleforestilling på skolen, men det har en tendens til å dukke opp tilfeldige sysler og behov, noen må kalles sunne og gode, ikke alle. Lesing har det blitt mindre av, men nå som kulda kom blir det nok mer av det. I forgårs begynte jeg på "Korsveien" av Jonathan Franzen, som jeg er litt ambivalent til. Det er veldig mange ord. For ti minutter siden ble lydboka "Dr Glas" ferdig, og den var mørk, mest fordi den gode doktor ikke griper mulighetene til kjærlighet, og jeg oppfatter hans mord som et forsøk på å gjøre opp for det han ser som sitt eget forspilte liv. Jeg oppdaget at "Den alvorsamme leken" ble streamet på SVT, og så den fordi det er Hjalmar Söderberg som har skrevet boka bak filmen. Det handler også om balansen mellom fornuft og følelser, der jeg er litt usikker på hvem som vant. Söderberg har et blikk for den skjøre maktbalansen mellom mennesker. Jeg holder fortsatt på med 2070 av Bjørn H. Samset. God lesehelg til alle, her i Trøndelag har vi fått kulde, bittelitt snø og veldig høy strømpris.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så kult at du lager en genser til en juleforestilling. Korsveien har jeg hørt mye om fra forskjellige tyske tv bok programmer, meningen om denne boken er litt delt har jeg forstått. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ville ikke kalt Franzen for vår tids Tolstoj, som noen gjør, selv om det tok tid å høre lydbokutgaven av "Krig og fred" og det siste kapitlet med fordel kunne vært halvert der også, så er det dog en følelse av at detaljene har en betydning, mens Franzen ikke klarer å vise det samme. Han bryter, bevisst eller ikke, hva vet jeg, regelen om "Show, don't tell". Han gjør begge deler, ikke rart det blir mange ord.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God lørdags morgen.
Jeg henger opp lysstjernene i vinduet i morgen, de er gamle etter min mor så det er litt nostalgi også.
I går kveld ble jeg ferdig med "Elleve dager i Berlin" av Håkan Nesser. Den har jeg kost meg med denne uken og har bestilt meg første bok i Barbarotti-serien hans på svensk.
Jeg har så vidt begynt på Bjørg Vik:"Små nøkler store rom" som er første bok i hennes oppvekst-triologi. Fikk lyst til å lese de omigjen. Og siden jeg har bodd i området ved St-Hanshaugen er det jo ekstra moro. :)
God helg i kulda med noe varmt i koppen, god stol/sofa og lesestoff!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hyggelig med julestjerne og bli minnet på hyggelige minner. Kjekt å lese noe om igjen. Godt med noe varmt i kulda ja, ha en veldig god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir pynting til advent her også i helgen, pluss julemarked på Hvaler. Akkurat nå har jeg begynt å lese Merkelig vær i Tokyo, av Hiromi Kawakami. Så langt virker den veldig bra. Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg syntes den boka var helt topp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Merkelig vær Tokyo har jeg hørt mye om vurderer gjerne å lese den selv. Kjekt med julemarkeet. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VersionMarianneHanne MidtsundHarald AndersenVannflaskeChristofer GabrielsenCecilie69Ellen E. MartolIreneleserGeir SundetReadninggirl20Tine SundalTanteMamieHanneMarianne  SkageKaren RamsvikAnniken RøilBertyLars MæhlumEvawannabeMonica CarlsenHallgrim BarlaupTor Arne DahlMartine GulbrandsenJohn LarsenJenny Dahl BakkenSverre HoemGunillaMangosaft45RufsetufsafilosofieRonnyIngunn STurid KjendlieLailaTone SundlandAnniken LLilleviNinaEivind  Vaksvik