Samme regler som for første valgomgang, men denne gangen
kan du stemme på kun én - 1 - bok.

Frist for å avgi stemme:
Søndag 28. november 2021, kl. 21.00

Stem på en av følgende bøker:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Til Lesesirkelen av 2021
Da er det avklart at det er Leoparden av Guiseppe Tomasi di Lampedusa
som blir månedenes bok i lesesirkelen. Den fikk 7 stemmer
(Milan Kunderas debutroman En spøk fikk 4 stemmer)

Vi bruker en uke på å skaffe boka.

Leseperiode: 5. desember til 24. desember :)

Jeg lager en diskusjonstråd når det nærmer seg 5. desember.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har fått bestilt boka fra Bookis, så her er det klart til å starte lesing om noen få dager :) Så fint at boka også er å få tak i på Nasjonalbiblioteket. Utrolig flott tjeneste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har nettopp kontakta biblioteket, og dei meinte dei skulle greie å skaffe den om nokre dagar. Så då må eg berre vente og sjå…

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så gjenstår det bare å finne ut hvordan man kan få tak i denne boka. Den finnes (så vidt jeg vet) ikke i salg i bokhandel (i hvert fall ikke norsk utgave). Jeg har undersøkt ved flere bibliotek. De har den heller ikke og har også problem med ¨finne ut hvor de skal få tak i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Bokbua får du kjøpt den for 85 kroner. Utgitt av Bokklubben i 1975.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for tips både fra deg og andre. Jeg har lagt inn en bestilling på boka hos BOKBUA. Så får vi se om og når den kommer. Jeg har også bedt lokalbiblioteket bestille boka. Om de kommer til å forhøre seg hos Nasjonalbiblioteket, vet jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har forsøkt mitt første kjøp på Bookis. Det så ut som det er en til tilgjengelig der. Jeg vet ikke om den også kan være tilgjengelig digitalt fra Nasjonalbiblioteket. De har digitalisert mye eldre litteratur der foreldelsesfristen i åndsverksloven er gått ut. Det kan være verdt å sjekke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den finnes på nasjonalbiblioteket.
Sikkert kjekkere å ha bok i hånden, men er der som en løsning om noen ikke skulle få ta i boken:

https://www.nb.no/search?q=Leoparden%20Lampedusa

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleder meg til å få lest Leoparden som har stått i bokhylla og ventet på meg lenge. Den burde være lett å få tak i siden den finnes i flere utgaver på norsk. En annen sak er at romanen også finnes i ulike versjoner. Min utgave fra dansk Gyldendal 2011 bygger på den italienske versjonen fra 2002 som inneholder språklige rettelser og enkelte tillegg i forhold til originalutgaven fra 1958.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her. Jeg hører også til de heldige - har boken i hyllen fra før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til medlemmene av Lesesirkelen 2021
Da gjenstår det å avgjøre om vi skal lese En spøk eller Leoparden som fikk likt antall stemmer i første valgomgang av Ev13. Hvilken velger du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Jan-Olav SelforsTone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri Helseth