Mørke dager, regn som faller ned fra ovenfra som bare det. Det blir jo perfekt lesevær for alle som liker å være inne og lese bøker eller høre lydbøker for den slags skyld.

Denne helgen håper jeg å få hørt videre på Beatles av Lars Saabye Christensen og lese videre av Lewi Reise av Per Olov Enquist. Så langt liker jeg lydboken og oppleseren synes den er ganske god så langt. Boken er litt mer usikker på.

Hva leser dere denne helgen?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Været på østlandet har vært fint stort sett og i dag har det vært strålende sol slik lav sol høy himmel...
Jeg holder på å avslutte "De uadskillelige" av Simone De Beauvoir. Kortromanen ble skrevet i 1954 og har ikke vært utgitt tidligere. En fin oppvekstskildring om et vennskap.
Når jeg blir ferdig med den har jeg lånt meg en bok av Håkan Nesser men da ikke en av krimbøkene hans. "Elleve dager i Berlin" er tittelen og blir min første Nesser-bok.
Ha en fin ettermiddag og kveld. Les og kos dere :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Så fint med sol, her har også vært sol i dag også i faktisk for en gang skyld på det regnfylte Vestlandet. Godt med noe vennskapelig i blant. Håper du har en god søndag kveld og les og nyt søndagen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det glimt av sol i dag!
Holder som vanlig på med flere bøker, men denne helgen leser jeg Efter åndemaneren, den siste boka i Kim Leines Grønlandstrilogi. Foreløpig er den like fantastisk som de to første, så dette lover bra!

Satser også på å få tid til en novelle i Letter from an Unknown Woman and other stories av Stefan Zweig.

På øret har jeg også noveller, den første – og nylig utgitte – novellesamlingen til Sara Stridsberg, Hunter i Huskvarna.

Fortsatt god helg, alle sammen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes veldig hyggelig ut med litt sol. Her regner det som bare det ordentlig trist og grått. Veldig kjekt med noveller, da får en en del variert lesning synes jeg.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Masse skikkelig høstvær nå, ja. Jeg holder fortsatt på med Før plogen din over de dødes knokler, og har ikke lest mye siste uka. Har lest en del om bøker da, og bestilt noen :) Ønsker alle en god helg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Før plogen din over de dødes knokler, likte jeg veldig godt. Håper du har en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff og huff som det regner ja, typisk november-vær kan man vel kalle det..

Jeg leste ferdig Fugletribunaletav Agnes Ravatn denne uken, den var helt grei, skjønte egentlig ikke hvorfor den har SÅ gode anmeldelser. Men det er mulig det bare ikke helt er min type bok, likevel fint å ha lest den. Man vet jo aldri om det blir bra før man prøver, kan argumentere godt for at de 3 siste sidene var det beste med hele boka.

En annen bok jeg leste ferdig denne uka, ettersom jeg slet med å legge den fra meg, var I morgen var jeg alltid en løve av Arnhild Lauveng. Den var virkelig bra, en så interessant og fascinerende livshistorie, og veldig vakker på en vond måte. Den anbefaler jeg alle å lese, og skjønner veldig godt hvorfor har mange høye terningkast her på bokelskere.

I helgen vil jeg gjerne lese den nye boka Flukt av Carl Frode Tiller, han er en personlig favorittforfatter av meg. Men dessverre svir det litt i meg når jeg ser hvor mye den koster, så jeg venter tolmodig på at prisen skal gå ned slik at jeg kan lese den og nyte hvert eneste ord. Kommer sannsynligvis ikke til å klare å la være å kjøpe den, dermed tror jeg det vil være boka jeg leser i helgen.

God helg alle!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja noen ganger synes en ikke alle de gode anmeldelsene passer til det en leser. Ja jeg skjønner hva du mener veldig godt. Spennende med sakprosa også, den har jeg også på på leselisten av Lauveng.

Ja noen bøker koster veldig mye.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei- til deg og alle andre som kosar seg med ei god bok!
I vår del av landet har det storma ganske godt ei stund, men no ser det heldigvis ut til å gi seg.
Så då er det lettare å nyte Tabita av Iben Mondrup! Boka er god, sjølv om det er andre gongen eg les den. Skal diskutere i lesesirkel om ikkje så lenge. Ein god del å ta tak i der…

Når den er fullført, så ligg «Koke bjørn» klar - også den skal lesast for andre gong. Gler meg til å ta fatt på den også!
Ha ei retteleg god helg der du er! :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Så fint at stormen gir seg. Så fint å kunne lese en bok igjen og kunne snakke om boka. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LailaVivian M.Dolly DuckmgeEivind  VaksvikKarin  JensenMonaBLAmanda AReadninggirl20Ester SHanne MidtsundKaren Ramsvikleser42RufsetufsaTanteMamieSynnøve H HoelMarit HåverstadTone HMerethe SolstadJakobBeathe SolbergRandiAIrene StrømlandIngunnJVeronicagretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn ChristinStine_JRandiRuteressElin FjellheimBkReidun SvenslimoiraHanneBerit RHarald KsvarteperBjørg L.