Helgen står for tur med bursdagen min i morgen og en del bøker som venter. Jeg fant ut i denne uken eller forrige uke at jeg har 22 uleste bøker min i bokhyllen, jeg låner alltid så mye rett og slett så jeg glemmer de bøkene jeg har hjemme. Jeg leser for øyeblikket Jonathan Strange & Herr Norrell av Susanne Clarke som jeg har lest hverdag 150 sider av, så jeg er nesten på slutten av bok på 800 sider.

Hva leser dere denne helgen, og har dere mange uleste bøker i bokhyllen?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Gratulerer så mye med dagen :)

I bokhylla teller jeg ca 45 bøker som skal leses etterhvert. Der er det litt av hvert: både krim, romaner, historie, klassikere, barnebøker.

Her leses det fortsatt i boka Den hule mannen, av John Dickson Carr. Har lest en snau tredjedel, og det er egentlig litt lite i forhold til leseplanen/leseutfordringen min ut året. Det er et spennende plott, et lukket rom mysterie/usynlig gjerningsperson.

Dagen i dag har blitt brukt til høstarbeid i hagen, og det er egentlig ganske fantastisk at man kan gjøre det i november.

Håper alle har en fin helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tusen takk :). Fint med litt variasjon i hyllen også. Hm interresant det du skriver om boken du leser. Fint med å være litt ute om høsten også.

Ha en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer så mye med dagen :-) Har nesten ikke lest denne uka pga fotball og to bursdager. Eldste mi fyller 30 mandag, og vi feiret henne i dag :-) Mandag skal bilen på service og da sitter jeg og venter - og leser bok. Er omtrent halvveis i historien om terrorisme, årstallene er nå på sekstitallet. Israel og palestinerne, ANC, ETA og IRA er hovedinnholdet på dette stadiet i historien.

Fortsatt god helg, og vær så snille å ikke slenge bøkene vegg i mellom ;-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så gøy med 30 årsdag, håper hun får en flott dag på mandag :). Spennede temaet, håper du har en god helg .)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer med dagen!

Sist jeg sjekka hadde jeg igjen 49 uleste bøker i bokhylla mi. Mistenker at det kan være noen som har gjemt seg også, den er både stor overfylt, bokhylla mi. Og selvsagt har den fått plass i stua. Jeg har satt meg som mål å komme gjennom den, så innimellom lånte bøker fra biblioteket så trekker jeg ut en og annen bok.

Denne helga er faktisk viet til bokhylla og jeg leser for første gang Knut Hamsun. Tenker jeg burde lest noe av han for mange år siden, er tross alt fra Grimstad og vært forbi Nørholm utallige ganger. Men, bedre sent enn aldri. Planen var å lese August, men så oppdaga jeg at det var andre bok i en triologi. Dermed har jeg tatt fatt på Paa gjengrodde stier. Utgaven min er fra 1978 og det står at den er fotografisk lik førsteutgaven. Jeg var spent på hvordan den ville bli å lese med gammel skrivemåte, men det har vist seg å ikke være noe problem.
Jeg bodde noen år i huset rett nedenfor Grimstad Sykehus. I alle år kikket jeg opp og tenkte på tiden Knut Hamsun bodde der. Og stien over heia har jeg gått mange ganger. Den er skikkelig bratt og jeg imponeres over den gamle mannen som gikk over der.
Jeg liker skrivestilen til Hamsun så jeg kommer til å lese flere av romanene han skrev og gleder meg til det.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tusen takk for det :). Det hørtes ut som et smart mål :). Så utrolig stillig det om du forteller om Hamsun. Fint at romanen kan glede deg, ingenting er bedre enn det. Håper du får en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer med dagen i morgen!
Det er smart å titte litt i bokhyllene sine innimellom, der fant jeg boka jeg holder på å lese: "Skattsökaren" av J.M.G. Le Clézio...et funn! Det går sakte og stillferdig fremover men skrevet av en mesterlig penn er jeg helt i lesehimmelen. Midt i blinken også når jeg minnes at jeg ville bli sjørøver når jeg ble stor...i boka er det jo en sjørøverskatt det letes etter.
Ellers har jeg begynt på "Anne of Green Gables" av Lucy Maud Montgomery. Anne fra Bjørkely...
leser på libby.
Så får du ha en alle tiders dag i morgen og dere andre en fin lesehelg

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tusen takk for det :). Så kjekt med bøker som er skatter. Veldig kjekt. Ha en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer så mye med dagen i morgen!!!
Uleste bøker ja – I fjor hadde jeg over 350, men har lest en del av dem i år, og nå er det litt over 200 …

Leser videre i flere av de samme bøkene som forrige helg.
Er godt i gang med Lucias siste reise av Vetle Lid Larssen – den er skikkelig vanskelig å legge fra seg :-)

Så kom det ny bok på engelsk fra den fantastiske, ungarske forfatteren László Krasznahorkai tirsdag 02.11., Chasing Homer. Lastet den ned på Kindlen og kastet meg over den. Boka handler om en marerittaktig flukt, og er drivende godt skrevet. Den er bare 96 sider lang og en skikkelig multimediaroman med illustrasjoner av Max Neumann og små musikksnutter (via QR-koder) av Szilveszter Miklós i begynnelse av hvert kapittel.

På øret har jeg The Impostor (fra 2009) av årets bookerpris-vinner, Damon Galgut. Leste The Promise, som han fikk prisen for, i august, og det ga mersmak.

Regner med å få tid til en novelle i Kjærlighet i Minnesota av Mathias Haven også.

Det kommer jo så mange spennende bøker nå på høsten at jeg skulle ønske jeg hadde mye bedre tid til å lese. Gleder meg blant annet vilt til å ta fatt på Efter åndemaneren av Kim Leine, den siste romanen i Grønlandstrilogien.

Riktig god helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tusen takk for det :). Ja det er godt å høre at det er andre som meg som også har bøker. 200 igjen ja, da er en del mindre godt gjort :). Spennede det du skriver om her.

Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate Kristin