Dette er en bok om psykopater og såkalte relasjonstyranner, som forfatteren bruker som en samlebetegnlese på alt fra narsisister til Cluster B mennesker. Boken begynner noe rotete, men tar seg opp etterhvert og blir et stykke interessant lesestoff forklart på en interessant måte. Når forfatteren beveger seg utenfor sitt felt så blir jeg til tider uenig, når han f.eks. sier at "Ingen av oss har forstått noe som helst når det gelder hvorfor vi finnes på jorden!". Som en kristen så mener jeg at det klare svaret finnes i Bibelen, og det mener jeg kort fortalt er å leve i felleskap med Gud. Det var det vi var skapt til og det er det Gud lengter etter med oss.
Forfatteren, selvom han er mer eller mindre er ateist så har han tatt et lite oppgjør med den fundamentalistiske ateismen som han har vokst opp med, og har en viss respekt for religion. Vi får allikevel en god innsikt i de forskjellige relasjonstyrannene og hvordan de virker og ødelegger sine medmennesker. Dette er en bok som kan gjøre deg føre var i tilfelle du kommer bort disse tyrannene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie Uvaag