Høsten for meg er grøss, gru, vampyrer og gotiske romaner- spesielt Brontë søstrene. Jeg har allerede fullført Agnes Grey av Anne Brontë i september, og har arbeidet meg igjen en antologi med vampyrhistorier. Klassiske, så vel som mer moderne. Tja, den var ikke kjempespennende, det er tross alt bare små utdrag fra ulike bøker. Utenom dette skal jeg også begynne på Kjell Askildsens første novellesamling, Heretter følger jeg deg alltid hjem. Jeg har ikke lest noe av han, så det er vel på tide. Noen som har noen å anbefale?

Bokhøsten har jeg ikke satt meg inn i, men det siste volumet i Septologien av Jon Fosse er vel kommet ut? Og en ny roman av Knausgård? Stemmer ikke det?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Gøy med noe kjekt til høsten. Ja det stemmer med Fosse og Knaugsgård til bokhøsten. Ha en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor