Det som gjør at jeg kjøper en bok er at den ser interessant ut eller at jeg får den anbefalt. Hva med dere? Hva gjør at dere kjøper bøker innen skjønnlitteratur? Selv kjøper jeg ikke noe særlig av skjønnlitteratur.

På forhånd takk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det er ofte sitater som overbeviser meg. Jeg synes det er en styrke med Bokelskere at man kan legge inn sitater. Hvis jeg liker sitatene er det et ganske sikkert tegn på at jeg vil like boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg følger mye med her inne og på instagram (bookstagram). Leser hva andre skriver om bøkene og følger nok noen tips. Må like teksten bak på boka eller en anbefaling. Har noen favorittforfattere og der kjøper jeg boka uten å lese no særlig om den i forkant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her kjøpes det minimalt med skjønnlitteratur. I tilfelle er det gaver, gjerne av bøker som har gitt meg en stor leseopplevelse. Fagbøker derimot kjøper jeg mye av. Der er kriteriene at de skal være utgitt nylig, de skal være skrevet av fagfolk, og skal gi meg ny kunnskap. Hvis det er bøker med mye bilder i, vil jeg at bildene skal være gode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hva slags fagbøker leser du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går mye i hundebøker, og natur bøker. Det er også ulike deler av ting som plutselig interesser meg. Politikk, biografier, fotobøker, osv. Bredt spekter egentlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TorHarald KKaren RamsvikMarielleTone Maria JonassenIngeborg GBjørn SturødAstrid PedersenMonica CarlsenRandiAJohn LarsenAnette SVibekeGrete AmundsenHeleneBerit RMcHempettritaolineMangosaft45ingar hReadninggirl30Odd HebækBjørg L.TanteMamiekriraFride LindsethKristin_anniken sandvikRufsetufsaKari-AnneIngunn SSiljeelmeHanneTurid KjendlieIreneleserIngunnJCecilie69TralteTatiana Wesserling