Jeg må bare heie på Jæger. På samme måte som jeg etter hvert heier på Lensmann Ole Vik. Denne boka er kanskje ikke den aller mest spennende jeg har lest av Jæger, men spennende nok. Derimot er historiene (ja - det er egentlig to) som berettes meget engasjerende, om enn på hvert sitt vis.
Den ene dreier seg om en sterk intern konflikt i Politi etaten som eskalerer på dramatisk vis. Den andre en mildt sagt bisarr og mystisk historie som også utvikler seg på uventet vis. Sett av god tid før du begynner på denne boken. For den er meget vanskelig å legge fra seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaKirsten LundÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1