Assalamu alaikum har visse krimroman-element og thriller-trekk. Men boka byr på noko langt meir og er på fleire måtar ei stor leseoppleving.
Handlinga i boka er, som i dei tidlegare bøkene i Teksas-serien, nokså ellevill. Det er temmeleg drøyt det som foregår, og enkelte lesarar kan nok bli støtt av visse detaljerte skildringar. Det handlar om vald og drap, narkotika og porno - og Renberg pakkar ikkje akkurat inn det han vil fortelja om.
Me møter enkelte bikarakterar frå tidlegare bøker og vert presentert for nokre nye. Alle har sine spesielle eigenskapar og særtrekk og det er ikkje vanskeleg å sjå dei for seg.
Boka er prega av sprudlande forteljarglede og sær fantasi. Ho er svært underhaldande, men også gripande og til tider ganske motbydeleg.

Eg anbefalar, så sterkt eg kan, lydbokversjonen. Tore Renberg er ein fantastisk opplesar av sine eigne bøker.

(utdrag frå blogg-omtale)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

siljehusmorTheaEgil StangelandMette-MJon RyeJakobBjørg L.Reidun SvensliHarald KAkima MontgomeryTanteMamieSigrid NygaardDolly DuckMereteingar hNeda AlaeiRuteressritaolineMonaBLVigdis VoldAlice NordliChrissieJan-Olav SelforsBeathe SolbergMarit HåverstadKjetil Klakegg Bergheimleser42Monica CarlsenDaffy EnglundHelenemgekntschjrldHildeE .LesevimsaTone Maria JonassenBenedikteRandiSynnøve H HoelHilde H  HelsethTonje-Elisabeth Størkersen