Jeg er usikker på hva jeg skal lese nå videre i helgen. Hørte ikke lydbok Brida av Paulo Coelho forrige helg, men fikk hørt litt idag. Jeg vet ikke om jeg skal lese videre i Tore Renberg vi ses i morgen eller noe annet, får vente å se.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en fin helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Varmen måtte settes på inne i går, det ble så huskaldt og rått, nå er det levelig...
- Jeg leser en bok som sto og lokket meg på biblioteket i hyllen hvor lånere setter leste bøker de vil anbefale videre. Boka er "Den dunkle dottera" av Elena Ferrante. Min første Ferrante-bok. Liker den veldig godt etter 30 sider lest. Trodde egentlig ikke hun var noe for meg men så feil kan man ta!
Ha en fin helg med gode bøker i fanget!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har begynt på Knakketiknakk, som du anbefalte meg TanteMamie! Lovende. Alltid morsomt å oppdage ny litteratur. Jeg har ikke lest mye fra Japan tidligere.
Tusen takk til deg og god søndagskveld til alle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra! Da har du mye å glede deg til. 😃

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja høsten er virkelig kommet her faller bladene ned og luften er virkelig kjølig om morgen og kvelden. Elena Ferrante skriver så godt, alle som ikke har lest henne vil jeg si med hånd på hjertet , sjekk gjerne ut en av enkelte romanene om en ikke vil lese alle fire bøkene, men de fire bøkene i serien er også leseverdig og verdig også.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Halvveis i boka holder begeistringen seg og så godt at det tegner til å bli en favoritt hos meg! Nå får det bli flere Ferrante-bøker på meg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Denne helgen leser jeg Skjønne verden, hvor er du av irske Sally Rooney, som nettopp har kommet ut. Likte de tidligere bøkene hennes, særlig Alle andre, så har store forventninger til denne.

Og så har jeg vært på biblioteket og lånt Altings bedrøvelighed av belgiske Dimitri Verhulst, som jeg har fått anbefalt. Merkelig nok fantes den bare på dansk, men jeg leser mye dansk, så det gjør ikke noe. Den handler tydeligvis om en landsby der alle er mer eller mindre dysfunksjonelle …

På øret har jeg Unsettled Ground av britiske Claire Fuller. Hun er også en forfatter jeg har lest og likt tidligere.

Også blir det kanskje tid til en novelle i The Collected Works of Scott McClanahan Vol. 1
av Scott McClanahan. Det er mitt første møte med denne forfatteren fra USA.

God helg, alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har ikke lest normal people, men har derimot lest connverstations with Friends som jeg endte opp med å gi terningkast fire synes historien var underholdende, men gjerne manglet noe som gjorde at den ikke havnet i topp sikte for min del. Men spennende at en ung forfatter gir ut nye ting.

Dansk også, ja det er sikkert god hjernetrim også å variere mellom språkene. Lydbok er perfekt for høsten.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl