Boka ble oversatt og gitt ut på norsk i 1951, samme år som den ble skrevet. Jeg har den i samlinga mi og har lest den som hyttelektyre et par ganger. Ok som ferieunderholdning, men den er ingen favoritt hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du avfeier romanen som ferielektyre synes jeg du undervurderer hvor psykologisk smart den er skrevet og hvordan hun klarer å skape uro hos leseren fra første side. Jeg kan jo sammenligne med en annen bok utgitt på samme tid; Fahrenheit 451 av Ray Bradbury. Den fås på norsk og i pocketutgave endatil. Men Bradbury når ikke duMaurier til knærne. Hun er undervurdert. My cousine Rachel burde blitt utgitt på norsk igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har altså ulike preferanser når det gjelder litteratur. Det betyr ikke at jeg "avfeier" de bøkene som ikke appellerer til meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

leser42sveinMari Nordø LommelungretemorSynnøve H HoelLibris50Karen RamsvikMonica CarlsenHarald KHanne MidtsundAnne Berit GrønbechSunniva83LailaAnne Lise JohannessenDaffy EnglundBerit RTor Arne MyklebustJenny Dahl BakkenNinaMetteStjernekastJakob SæthreLine DahleJulie StensethAnn ChristinVeronicaKMarianne  SkageRuteressBookiacAud- HelenRenate BakkenRisRosOgKlagingrubbelLisbeth Kingsrud KvistenLars MæhlumOddgullHilde H  HelsethIngunn SMaren Hjelle CurrieMarit Fagernes