En grei bok om prepping, men kanskje mest for de spesielt interesserte, men en ok gjennomgang for dem som ikke er det også. Boken er litt overoptimistisk og litt for mye informasjon på en gang, men med en god del ting som man ikke helt har tenkt på før som kan være lurt å være forberedt på i tilfelle en slik "dommedags" situasjon skulle oppstå der man er lengre tider uten strøm, vann etc.
Jeg tar allikevel ikke imot helseråd av forfatteren når han skriver i parentes at pasta er næringsrikt. Sannheten er at det er næringsfattig søppelmat, men i en krisesituasjon sluker man nok det man har igjen eller kommer over. Boken har mange selvfølgeligheter og noen kjedeligheter å lese gjennom, men greit å ha i bakhodet i tilfelle man får bruk for f.eks. førstehjelp i en krisesituasjon. Med andre ord, bedre å få det inn en gang for mye enn en gang for lite.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterHarald KTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckKaramasov11RufsetufsaSynnøve H Hoel