I denne boka blir leserne kjent med mennesker som lever i et miljø preget av fattigdom, motgang, nød og sult. Forfatteren klarer på en "stille" måte å fortelle historien til en indisk familie som lever under slike vanskelige forhold. Jeg likte hennes måte å fremstille familiens historie på.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg var veldig uheldig med valg av tidspunkt for å lese denne boken. Den er veldig bra, språket er vakkert og passer så godt til historien, som er sterk, men jeg hadde så lite tid til å lese denne uken at jeg fikk aldri tid til å komme riktig inn i historien. Hver gang jeg hadde noen minutter til overs var det som om jeg måtte sette meg inn i alt på nytt igjen.

Jeg kommer helt sikkert til å lese den igjen senere, men må velge tidspunkt med omhu så jeg får lest den som den fortjener å leses. Jeg anbefaler boken varmt til andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En helt fantastisk bok! Denne tenker jeg stadig tilbake på. Unikt at en så knapp fortellerstil kan romme så mye samfunnsutvikling, kjærlighet, familie mm. Min egen lille anmeldelse er her: http://kristiansymseboker.blogspot.com/2011/01/nektar-i-et-sald.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rart i grunnen at ikke flere har den i samlingen sin, ser vi bare er 17 stk. Den er så velskrevet uten å overdrive noe som falt i smak. Jeg har noen ekstrautgaver av den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var noe kjent med tittelen, og etter litt leting fant jeg den. Glemt å legge den inn, og lest den har jeg ikke. Da har jeg noe å se frem til skjønner jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tror jeg du kommer til å like, så da er det bare å legge den i skal lese hylla di og vente til du er klar for den ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hjertelig takk! Jeg husket ikke at den eksisterte før jeg leste anmeldelsen din, og mente jeg hadde vært borti den. Jeg har oppdaga at jeg har mange bøker i hyllene som jeg hadde ignorert, hvis det ikke var for dere her inne. Nektar i et såld, liksom. Hvem henter den ned fra hylla?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka fikk meg til å bli opptatt av bøker av asiatiske forfattere, kanskje spesielt romaner fra India. Den gjorde et sterkt inntrykk på meg den gangen jeg leste den, helt enig i din beskrivelse av en "stille" historie jeg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg, spesielt liker jeg det du sier om at historien er fortalt på en "stille" måte, akkurat dette synes jeg er det som gjør boka så bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl