Står over denne. Leste den i våres, litt for kort tid til at jeg vil lese den på nytt nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for svar, alle sammen! Vi dropper denne i lesesirkelen.
Da går jeg videre på listen over forslag og vil invitere dere med på Regnhegren! Det er en ganske fersk dystopi på norsk, som ikke er så kjent ennå. Forfatteren får mye skryt. Han heter Robbie Arnott og er fra Tasmania.

Intervju med forfatteren, som muligens røper litt av boken. Vurder selv om du tar risken =)
https://www.boktips.no/skjonnlitteratur/romaner/robbie-arnott-regnhegren-intervju/

Jeg foreslår leseperiode til 19. september.

Fra en omtale av boka:
"Etter et statskupp er det kaos i landet. Ren har bare vage minner om det som en gang var et normalt liv. Nå bor hun høyt oppe i noen avsidesliggende, skogkledde åser og overlever ved å jakte, drive med litt jordbruk og ved byttehandel. Men en dag er det slutt på den rolige tilværelsen hennes. En militær enhet, ledet av en ung kvinnelig soldat, har av regjeringen fått i oppdrag å finne Regnhegren. Regnhegren skal være en mystisk, farlig fugl som har evnen til å endre skikkelse og påvirke været. Selv om Ren forsøker å overbevise soldatene om at fuglen bare er oppspinn, blir hun og den unge kvinnelige soldaten tvunget ut på en krevende og livstruende leteaksjon. "Regnhegren" handler om menneskelig styrke, kvinnelig vennskap, forsoning, den livgivende fantasien, grådighet og prisen vi må betale for vår ødeleggelse av naturen. Omtalen er utarbeidet av BS. "

Her finner dere diskusjonstråden: https://bokelskere.no/tekst/362703/

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

KetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode Tangen