Jeg hører på en lydbok, Huckleberry Finn, men siden denne boka fins i utallige oversettelser sliter jeg med å finne bokutgaven som lydboka er lest inn fra. Noen som kan hjelpe meg her? Gjelder lydboka som er utgitt på Fono forlag med Johannes Eckhoff som oppleser. Skulle gjerne ha hatt boka som hører til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ser at det er Zinken Hopp som har oversatt den utgaven av lydboka du hører på. Det er det du må gå ut etter. Hennes oversettelse ble først utgitt av J. W. Eides Forlag i 1949. Etter det har Gyldendahl kommet med flere utgaver, først i 1981, så en i 1993 og en i 1997. Bibliotekene har sikkert en av disse . Finner du de ikke andre steder, så kan du på nettet fritt lese Zinken Hopps oversettelse av boka både på Nasjonalbiblioteket og gjennom biblioteksappen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mange takk! Det hjalp å sjekke Nasjonalbiblioteket. Boka lydboka hører til er ifølge ISBN Gyldendals ungdomsklassikere fra 1993.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal