Mange som har ferie eller ha dratt til noe sted om det er innenlands eller utenlands?

Jeg har denne helgen fått låne to bøker som er en tysk bok bok nummer 2 i trilogien som heter Zeiten des aufbruchs av Carmen Korn og Om du ikke vil ha med meg av Kathrine Wessel- Aas. Været er strålende og uken har heldigvis ikke vært så lang. Været har vært fint og det har blitt både litt lest og ute tid.

Hva leser du denne helgen?

Håper alle har en god helg/ferie om du har det :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Denne helgen nytes sommervær med sydentemperaturer her i Fredrikstad-området. Det betyr at det er fint å sitte i skyggen og lese :)

I dag har jeg lest ut gjenlesningen av Hendelser ved vann, av Kerstin Ekman. Det var juli-boka i 'En slags bokklubb'. Litt usikker på hva jeg skal starte med videre.

Jeg driver og leser litt i Ole Brumm for tiden. Tar ett og ett kapittel i ny og ne. Det samme gjør jeg med august-boka i 'En slags bokklubb', Jeg vil våkne til verden, av Karoline Brændjord. Det er en diktsamling. Boka er vinner av Kritikerprisen 2020, vinner av Tarjei Vesaas debutantpris 2020.

Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt å få sitte litt ut med en bok eller to. Kjekt med bokklubb bøker. Et og et kapittel om gangen i en koselig bok som Ole Brumm er nok kos.

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ferie er lik mye lesing. Tilbake i Odda fra 6 dager i Risør. Spurta gjennom den flotte boka Tollak til Ingeborg av Tore Renberg. En femmer minst! Ellers har jeg stoppa lesinga av Ditt Fravær er Mørke av JK Stefansson. Veldig mot normalt så fenga ikke denne boka. Språket er suverent, historien god - det er bare det at jeg ikke klarer å slutte med å sammenligne med trilogien om Gutten... Jaja, jeg går nok løs på siste halvdelen over ferien :-)

Søndag starter for øvrig andre halvdel av ferien. Nå er det nordover på vestlandet som gjelder, og kanskje kjæresten min og jeg svinger over mot dalførene på østlandet etter ei ukes tid. Blir to flotte uker. PS: Har fire bøker liggende i bilen nå, klare for n oen rasteplasser!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mange som liker boka til Renberg. Ja av og til er det slik at alle bøker av en av favorittene ikke fenger dessverre. Håper du har god ferie og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ferie hjemme,herlig med sol,sommer,og badevær. Og gode bøker på stranda.
Denne helgen leser jeg Aldri tilgi av Trude Teige.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Godt med hjemme ferie, er det en god bok så langt synes du?Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var mange trøndere som kjørte sørover denne uka, fordi det var ikke til å holde ut med regn og vind, men i dag er det fint igjen. Jeg skal lese ferdig "Familieleksikon" av Natalia Ginzburg, som er en selvbiografi, om hennes italienske familie under krigen. Det er mye som skjer i dette unorske miljøet, men de går i fjellet og noen av dem behersker også å gå på ski, og hadde lært det i Norge om jeg ikke husker feil. Jeg får tre nye, men brukte bøker av Andrew Taylor i morgen tidlig, via Bookis. "Aishas salatfantasier" av Aisha Bouhlou er også glimrende, med variasjon og inspirasjon fra blant annet Marokko, som har et kjøkken jeg liker godt, ihvertfall. I går leste jeg "Den siste enken" av Karin Slaughter på en kveld, og det er lenge, lenge siden jeg har lest så mye på en gang. Så nå går det unna. God helg til alle som leser og alle som jakter på sola og varmen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Været er jo over alle regioner veldig varierende. Nok uansett herlig å komme seg vekk hjemme fra og seg litt annet i blant også tenker jeg med. Spennende tema med selvbiografi og krig. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke ferie, men nyter det fine sommervær likevel :-)

Av de bøkene jeg er i gang med, blir det nok mest lesing i Urværk av Ane Riel denne helgen. Synes hun skriver godt og med skikkelig nerve, og den av de fire bøkene hennes jeg har likt best foreløpig, er den første, Harpiks, men denne virker også veldig lovende.

På øret har jeg Swimming Lessons av av Claire Fuller. Den handler om en tobarnsmor som forsvinner, men etterlater seg spor i bøkene til ektemannen, og historien som avtegner seg er temmelig hjerteskjærende. Regner med å lese den ut i dag eller i morgen. Hun har også skrevet en av novellene i Bard – The Short Story Collection, som jeg også hører som lydbok nå.

Neste lydbok blir antagelig Indigo av danske Vita Andersen, som døde 20. juli. Eneste jeg har lest av henne tidligere, er Hold kjeft og vær deilig og det er en evighet siden.

Riktig god lesehelg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er veldig fint å få litt av fine været uansett om ferie eller ikke :). Spennende bøker du har nok engang, håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R