Takk for den lenken! Nå har jeg lagt til noen, riktignok uten omslagsbilde, for filen var for stor. MEN, det som er så rart, er at når jeg søker opp forfatternavnet kommer de ikke opp, men de ligger blant mine bøker på min profil!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Bare hyggelig!

De forklarer det du spør om på den samme siden hvor man kan legge til bøker:

" Utgaven du legger til vil ikke dukke opp i søk etter bøker, men vil være synlige andre steder. Andre vil kunne legge boka til i sin boksamling. Hvis vi på et senere tidspunkt får autorative bokdata om utgivelsen du legger til, vil vi av praktiske årsaker skrive over dine bokdata. "

Det siste tolker jeg dithen at de får sine data fra et eller annet sted, og ikke fra info som brukere av bokelskere legger til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser du har lagt inn noen Saxegaard-bøker. Du kan finne En time med rutebil og Pålitelig ung dame får post hvis du googler titlene pluss bokelskere. Da får du opp bøkene med omslagsbilde. Begge bøkene har bare to følgere, antar det er grunnen til at de ikke kommer opp ved vanlig søk. Litt tungvindt løsning, men greit når man vet om det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha, - men det var komplisert!!! Uten at jeg har tittet, tipper jeg at de to leserne var annelingua og meg selv! 🤪😁😁

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de to følgerne er meg.😊 Det ser ikke ut som at du følger de bøkene som har omslagsbilde. Prøver å legge inn lenker til bøkene her.
Pålitelig ung dame får post
En time med rutebil

Av en eller annen grunn kommer ikke omslagsbildet på En time med rutebil automatisk opp, men det kommer opp hvis man trykker på Se omslagsbilder. Fryktelig tungvindt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha, - jeg håper jeg finner ut av det, skal prøve en annen dag. Artig at det er flere enn annelingua og meg som har sansen for bøkene til Annik Saxegaard 😊

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartin