Kultur overlever alt. Og folket trenger kultur i alle disse formene du nevner. Det løfter dagen og får de til å drømme og undre seg. Ikke minst får teater dem til å føle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes det er så rart hvor ulike vi er som lesere. Jeg synes denne boken var ganske kjedelig og uinteressant. De mange historiene ga meg ingen ting, jeg ble ikke nysgjerrig på noen eller noe. Jeg skjønner verdien boken kan ha, og det er veldig kjekt å lese hvordan dere skriver om den. Da kan jeg anbefale den videre selv om jeg ikke likte den i det hele tatt. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er det som er spennende med å diskutere disse bøkene. Jeg har ikke satt så pris på enkelt andre bøker som jeg har sett at du likte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, godt vi er ulike! Jeg syntes boka var veldig bra og ble raskt ferdig med den. Hanne og andre i tråden forklarer bra positive trekk ved boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeter