Pussig observasjon i dag: Nyutgitt bok har på få timer fått fem-seks omtaler fra "bokelskere" som kun har den aktuelle boka i "samlingene" sine, og som har vært medlemmer i mindre enn et døgn. Alle med terningkast 6. Bokelskere kan brukes (misbrukes?) til så mangt. eller er jeg i ferd med å bli en konspirasjonsteoretiker?

Godt sagt! (19) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Hva er dette? Synd at nettsiden opererer med fordømminger fremfor åpenhet. Det er helt normalt å gi gode anmeldelser på en god bok. Ingen av anmeldelsene er av falske brukere.
Skal forfatter slaktes fordi hun får seksere? At samtlige av kontoer blir kastet ut basert på ingenting, sier mer om nettsiden enn om henne.
Jeg ble tipset om at vi som har lest boken kan gi ærlige(!) anmeldelser og terningkast på denne siden. Som overskriften sier: «fans».
Jeg hadde ikke hørt om denne siden før, og gledet meg til å få boktips og å anmelde bøker jeg har lest og kommer til å lese. I stedet blir jeg kastet ut. Jeg har/hadde foreløpig bare denne aktuelle boken i min liste, som ny bruker.
I ferietid har jeg ikke satt av tid til å legge inn flere bøker, enda…
I all hovedsak er det admin som dummer seg ut ved å ikke undersøke nærmere. At de går til de steget å slette en haug med reelle brukere fordi du melder om «noe muffens». Ekskludering og mobbing skapt ut av synsing er dette. Trist! Dette en roman som ligger på «topp 5 mest solgte romaner» hos Norli. Så klart er det mange som har lest boken og vil uttrykke hva de syns.
At hverken forfatteren eller brukerne får sjans til å svare for seg er helt utrolig! Å bli kastet ut uten å få svare på tiltale!! Alle registrerer seg med mailadresse.
Hva med å omfavne nye medlemmer? Med 1 bok starter vel de fleste?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flott at du har varslet og gitt beskjed. Jeg holder på med å slette brukerne som er innvolvert i dette.

Godt sagt! (13) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Denne type stakkarslige promoteringer av egne bøker dukker opp med jevne mellomrom. Det forteller det meste om både bok og forfatter. Jeg gir påfunnet et skuldertrekk - mer er det ikke verdt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Flott om du fremlegger bevis for denne beskyldningen! For vi sitter med bevis på det stikk motsatte. Møter ditt skuldertrekk med et panneklask.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Egentlig er jeg enig med deg, men denne gangen ble det så påfallende mange innlegg om samme bok i omtalene at jeg følte trang til å snoke litt i medlemslistene, og fant ut at her var det noe muffens. Utrivelig at Bokelskere blir invadert av slikt, på bekostning av mer seriøse bidragsytere, synes jeg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Vi er nok enige. Det er fint at du har ork til å ta et tak i uvesenet her inne. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg reagerte også på innlegga- og kom på at for nokre veker sidan var det noko liknande som vart gjort om ein roman som heiter Dr. Stravinsky. Alle gav terningkast seks!

Opplever desse omtalane svært negativt, og veit med meg sjølv at desse bøkene skal eg iallfall ikkje kjøpe/lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker også det skjedde med Fem dager i mai for en stund tilbake og Blyantskissen av Tone Skillebæk Moe for noen dager siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette kan ikke være tilfeldig. Anbefaler at alle går inn og merker hver og en anmeldelse ved å trykke på "varsle"-knappen. På denne måten kan vi kanskje få sagt i fra videre til de som administrerer nettsidene om at det her er det noe galt som ikke er riktig :)

Her er boka

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det må jo være pinlig for forfatteren at man lager spam-kontoer for å promotere boka?

EDIT: Forfatteren har visst også laget konto og trykket "godt sagt" på opptil flere av anmeldelsene, så jeg tok visst feil. ups.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har dessverre skjedd før. :/

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bente L.KariConnieIngunn SDemeterToneVannflaskeStine_JAkima MontgomeryHarald KTonjeJulie StensethAlice NordliMarianne  SkageSynnøve H HoelRufsetufsaMari Nordø LommelunTore HalsaAnneWangTherese LierLilith NagelIngrid HilmerMonaBLMonica CarlsenAnne Berit GrønbechIngeborgLailaTonesen81Ingeborg GmartinekhDinaBerit B LieHeidiNorahTrygve JakobsenRuteressGro Anita MyrvangsiljehusmorIdaRolf Ingemundsen