Jeg leste boken for ca 6 mnd siden i en annen lesesirkel, så ta forbehold at alt ikke er helt ferskt i minnet!

Jeg liker i utgangspunktet historier med reising. Jeg liker dystopier. Men denne fikk jeg ikke taket på! Det er litt det samme problemet som med Den anstrengte øya, tror jeg. Vi følger mange folk/situasjoner og får ikke gått i dybden på så mye. Jeg digger scenene på flyplassen, og kunne godt vært hele boken der.

Lurte også på hva som kjennetegner språket i denne boken. Hva mener du? Jeg forsøker å sette fingen på hva jeg liker med språk og ikke. Aksel Selmers Ekspeditøren,f.eks., den elsket jeg måten språket og stemningen ble skildret. Mens i denne boken er jeg ikke så begeistret. Spent på om noen har innspill på det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så synd at du den ikke fenget deg. Selv leste jeg den i 2015, så enkelthetene står ikke tydelig for meg, og jeg har derfor ikke så mye å bidra med, annet enn at jeg syntes boka var god og ga den en 5 på terningen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Groleser42kriraMarit MogstadYlvaReidun SvensliHelene FagerhusMaria HusefestHildaIngunn SKristinHarald KDolly Duckingar hEileen BørresenGrete AastorpFarfalleBertyRolf IngemundsenVibekeHeidi BtuhamreMonica CarlsensiljehusmorEster STine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHanne MidtsundAnitaIngunnJIdaLise Cornelia HoffFrank Rosendahl SlettebakkenTorill Elisabeth RevheimJulie StensethAnneWangBabynemiSiljeMarianne  Skage