BOKOMTALE: Ikke ta Haiku! av Beate Winther. Leseeksemplar fra Lyst.

Miko er en gutt på 10 år. Det han ønsker seg mest her i verden er en hund. En dag ser pappa en annonse hvor sju førerhundvalper trenger fôrverter. De skal da bo hos fôrfamilien i halvannet år fram til de er klare til å begynne på opplæringen. Familien bestemmer seg for å slå til.

Dette er en kjempesøt barnebok. Historien passer for alle enten man er hundeeier eller ikke. På slutten av hvert kapittel får man små historier sett fra Haikus side. Boka fungerer både som høytlesingsbok og for de som selv har lært å lese.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig hyggelig bokomtale. Det er helt tydelig at anmelderen er minst like glad i hunder som forfatteren. Og at historien om Miko og Haiku rørte henne. Da er hensikten med boka oppnådd. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Dagfinn JakobsenIvar SandTove Obrestad WøienJane Foss HaugenMartaifartaAnne Lise JohannessenKarin BergLaila StenbrendenEmil ChristiansensiljehusmorBjørn BakkenHilde Merete GjessingIdaIngunn SIngunn ØvrebøIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalBjørg  FrøysaaHarald KVioleta JakobsenNeraTorill Elisabeth RevheimJenny Dahl Bakkenella76MargretheAnn-Kristin RobstadJRisRosOgKlagingNinaLibraritas vEvaMarianne MStine_JKay NilsenTrygve JakobsenMaren Hjelle CurrieBenteKristine LouiseStåle HaverstadløkkenTom-Erik FallaEivind  Vaksvik