BOKOMTALE: Ikke ta Haiku! av Beate Winther. Leseeksemplar fra Lyst.

Miko er en gutt på 10 år. Det han ønsker seg mest her i verden er en hund. En dag ser pappa en annonse hvor sju førerhundvalper trenger fôrverter. De skal da bo hos fôrfamilien i halvannet år fram til de er klare til å begynne på opplæringen. Familien bestemmer seg for å slå til.

Dette er en kjempesøt barnebok. Historien passer for alle enten man er hundeeier eller ikke. På slutten av hvert kapittel får man små historier sett fra Haikus side. Boka fungerer både som høytlesingsbok og for de som selv har lært å lese.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig hyggelig bokomtale. Det er helt tydelig at anmelderen er minst like glad i hunder som forfatteren. Og at historien om Miko og Haiku rørte henne. Da er hensikten med boka oppnådd. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard